Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS maakt voorjaarsdatums 2019 bekend

Officieel is februari nog geen voorjaar, maar de rest gaat vanaf april van start, dus hierbij het voorjaarsschema van CBS.

De Eye-zender heeft nieuwe series en terugkerende series gepland voor het voorjaar. Te beginnen op zaterdag 16 februari met het derde seizoen van Ransom. De verwachting is dat de startdatums van Elementary en Instinct (2018) op een latere datum aangekondigd zullen worden.

The Red Line is de nieuwe achtdelige serie die op vier zondagen zal worden uitgezonden. Nadat in The Red Line een blanke agent in Chicago ten onrechte een zwarte arts neerschiet en doodt, volgen we drie enorm verschillende families die allemaal connecties hebben met de zaak zodat het verhaal vanuit elk perspectief wordt verteld.

De nieuwe dramaserie The Code zal op dinsdag in première gaan maar daarna verhuizen naar de maandag. De knapste koppen van het leger pakken in The Code de moeilijkste juridische uitdagingen aan in het Marine Corps Base Quantico, waar elke advocaat wordt getraind als officier van justitie, een advocaat van de verdediging, een onderzoeker en een marinier. Ze werken zij aan zij en dienen hun land integer en zetten vaak hun idealen opzij ter wille van de waarheid.

Hieronder het schema zoals CBS het heeft aangekondigd;

Zaterdag 16 februari
20.00 – Ransom – Start seizoen 3

Dinsdag 9 april
20.00 – NCIS
21.00 – The Code – Serie première
22.00 – NCIS: New Orleans

Maandag 15 april
20.00 – The Neighborhood
20.30 – Man with a Plan
21.00 – The Code – Seizoen 1 (reguliere tijd)
22.00 – Bull (2016)

Zondag 28 april
20.00 – The Red Line – Serie première
22.00 – NCIS: Los Angeles

Welke (nieuwe) serie ga jij bij CBS in het voorjaar kijken?


*Wijzigingen of tikfouten voorbehouden.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_monic37
21 jan 2019 13:21 -
NCIS is toch al lang begonnen? Ook de LA versie.
Reageer
avatar_Roeman
21 jan 2019 13:24
Bijgewerkt op: 21 jan 2019 13:39
Waar staat dan dat het een nieuw seizoen is? Het is om aan te geven wanneer en voor of na welke serie de nieuwe serie begint. Als er een nieuw seizoen begint staat er een seizoen achter vermeld.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft afspraken gemaakt met Robert Towne en David Fincher om een pilotscript te ontwikkelen voor een prequel op de klassieke film Chinatown uit 1974.
Vandaag, 15:00
Showtime laat een pilot maken van Big Deal, een komedieserie met in de hoofdrol Vanessa Bayer.
Vandaag, 14:00
De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.
Vandaag, 13:00
ABC is bezig met het concept van de nieuwe serie Text Me When You Get Home. Het is een komedieserie, gebaseerd op het boek van Kayleen Schaefer.
Vandaag, 12:00
V-Wars is een nieuwe Canadese horrorserie van Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van een uur.
Vandaag, 10:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van de zender History. De serie ging in 2013 van start.
Vandaag, 09:00
2