Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 47

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Het wordt voor de serieliefhebber die het moet doen met de modale in Vlaanderen verkrijgbare zenders een vrij interessante week. Starten doen we op woensdag wanneer Vijf start met het uitzenden van de nieuwste ziekenhuishype New Amsterdam. Later die avond trakteert de zender ons op het zevende seizoen van The Good Wife.

Voor de echte topper van deze week moet je echter wachten tot zaterdag. Het wordt dan wel zappen naar de noorderburen want op hun derde nationale net start de spannende IJslandse serie Trapped (2015). Ongeveer op hetzelfde moment gaat de tweede serie van Cardinal de lucht in via Canvas. Afsluiten doen we op zondag wanneer Play More Series het derde seizoen van de komische serie Auwch_ lanceert. Tot volgende week.

20 november
20.35 - Rijker dan je denkt? – Seizoen 7 (VTM)

21 november
20.35 – New Amsterdam – Seizoen 1 (Vijf)
22.20 – The Good Wife – Seizoen 7 (Vijf)

22 november
20.35 – Wat Als? (H) – Seizoen 3 (VTM)

23 november
20.35 – Wallander (H) – Seizoen 1 (Eén)

24 november
20.25 – Trapped (2015) – Seizoen 1 (NPO 3)
20.35 – Cardinal – Seizoen 2 (Canvas)
21.00 – Deep State (H) – Seizoen 1 (Fox)

25 november
09.00 – Auwch_ - Seizoen 3 (Play More Series)
16.40 – Saints & Strangers – Seizoen 1 (CAZ)

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00