New Amsterdam

7.3 / 10
44 min
Misdaad, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2008 - 2008 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20082008 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
New Amsterdam is een Amerikaanse bovennatuurlijke misdaadserie van de zender Fox. De serie ging in première op 4 maart 2008.

New Amsterdam begint zijn verhaal in 1642, wanneer John Amsterdam (een Nederlander in the colonie New Amsterdam, wat later New York wordt) tijdens een slachtpartij tussen het Zwaard en een Indiaans meisje springt. Dit Indiaanse meisje spreekt als dank een spel over hem uit waarbij hij niet ouder zal worden, tot hij de liefde van zijn leven ontmoet. Door de eeuwen heen ontmoet John verschillende mensen, welke echter allen sterven terwijl hij door blijft leven. Met al zijn opgebouwde ervaring besluit John om detective te worden bij de New York Police om zeer lastige moordzaken op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie New Amsterdam.

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
1 jul 2019
NBC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
23 apr 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
14 jan 2019

Vergelijkbare series

Day Break
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem