Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 39

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Ondanks het feit dat weer heel wat mensen de komende dagen voor de televisie zullen zitten om de successen van de Belgische en Nederlandse renners en rensters te vieren, is er toch ook goed nieuws te rapen voor de seriefanaat met een aantal leuke series die uitpakken met een nieuw seizoen zoals American Horror Story, Modern Family en Killjoys. Daarnaast enkele debutanten zoals de komische reeks Cooper Barrett's Guide To Surviving Life en het Zweedse drama Rig 45 dat zich afspeelt rond een boorplatform.

Bij Fox zijn ze komend weekend toe aan de zevende integrale uitzending van een seizoen van The Walking Dead ter voorbereiding van het negende seizoen, dat op 9 oktober van start gaat. Hetzelfde scenario vinden we bij AMC dat het eerste seizoen van Humans integraal uitzend. Volgende week krijgen we dan waarschijnlijk seizoen twee te zien en dan is het tijd voor seizoen drie. Het betreft hier wel de Amerikaanse versie van de reeks want de originele serie stopte na het tweede seizoen. Een andere herkansing wordt ons aangeboden door Canvas, dat het eerste seizoen van Suspects 2017 opnieuw in de ether gooit.

Tot slot duikt Caz bijna twintig jaar terug in de tijd met Relic Hunter een Canadese avonturenreeks uit 1999 met een vrouwelijke professor met Tia Carrere in de hoofdrol. Het vrouwelijke equivalent van Indiana Jones en haar team zouden het drie seizoen volhouden.

Wij wensen jullie alvast een prettige kijkweek.

26 september
00.20 – Cooper Barrett's Guide To Surviving Life – Seizoen 1 (Q2)
23.55 – Suspects 2017 (H) – Seizoen 1 (Eén)

27 september
20.35 – Killjoys – Seizoen 3 (Fox)

29 september
20.35 – Rig 45 – Seizoen 1 (Canvas)
21.00 – The Walking Dead (H) – Seizoen 7 (Fox)
22.00 – Humans (H) – Seizoen 1 (AMC)

1 oktober
18.20 – Relic Hunter – Seizoen 1 (CAZ)

1 oktober
02.30 – Modern Family – Seizoen 10 (Play More Series)
03.00 – American Horror Story – Seizoen 8 (Play More Series)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KatiaKad
25 sep 2018 20:28 -
Hoi, de Telenet tv gids zegt Suspects Uk versie uit 2014 ? Dus niet de NL versie van Videoland
Reageer

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00