Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 39

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 39

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
Ondanks het feit dat weer heel wat mensen de komende dagen voor de televisie zullen zitten om de successen van de Belgische en Nederlandse renners en rensters te vieren, is er toch ook goed nieuws te rapen voor de seriefanaat met een aantal leuke series die uitpakken met een nieuw seizoen zoals American Horror Story, Modern Family en Killjoys. Daarnaast enkele debutanten zoals de komische reeks Cooper Barrett's Guide To Surviving Life en het Zweedse drama Rig 45 dat zich afspeelt rond een boorplatform.

Bij Fox zijn ze komend weekend toe aan de zevende integrale uitzending van een seizoen van The Walking Dead ter voorbereiding van het negende seizoen, dat op 9 oktober van start gaat. Hetzelfde scenario vinden we bij AMC dat het eerste seizoen van Humans integraal uitzend. Volgende week krijgen we dan waarschijnlijk seizoen twee te zien en dan is het tijd voor seizoen drie. Het betreft hier wel de Amerikaanse versie van de reeks want de originele serie stopte na het tweede seizoen. Een andere herkansing wordt ons aangeboden door Canvas, dat het eerste seizoen van Suspects 2017 opnieuw in de ether gooit.

Tot slot duikt Caz bijna twintig jaar terug in de tijd met Relic Hunter een Canadese avonturenreeks uit 1999 met een vrouwelijke professor met Tia Carrere in de hoofdrol. Het vrouwelijke equivalent van Indiana Jones en haar team zouden het drie seizoen volhouden.

Wij wensen jullie alvast een prettige kijkweek.

26 september
00.20 – Cooper Barrett's Guide To Surviving Life – Seizoen 1 (Q2)
23.55 – Suspects 2017 (H) – Seizoen 1 (Eén)

27 september
20.35 – Killjoys – Seizoen 3 (Fox)

29 september
20.35 – Rig 45 – Seizoen 1 (Canvas)
21.00 – The Walking Dead (H) – Seizoen 7 (Fox)
22.00 – Humans (H) – Seizoen 1 (AMC)

1 oktober
18.20 – Relic Hunter – Seizoen 1 (CAZ)

1 oktober
02.30 – Modern Family – Seizoen 10 (Play More Series)
03.00 – American Horror Story – Seizoen 8 (Play More Series)

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

KatiaKad
KatiaKad 25 september 2018, 20:28
Hoi, de Telenet tv gids zegt Suspects Uk versie uit 2014 ? Dus niet de NL versie van Videoland
Log in om een reactie achter te laten