Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 38

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Wie dacht dat het herfstoffensief al tot volle wasdom was gekomen komt alvast bedrogen uit. Koning voetbal heeft nu ook een vaste plaats gevonden op de commerciële Vlaamse zenders die ook een deel van de voetbalkoek willen uitzenden. Het resultaat is dat VTM pas deze week zijn laatste ijzers in het vuur gooit met Make Belgium Great Again en Jong Geweld.

Diezelfde avond geeft Eén het startschot voor het vierde seizoen van Major Crimes. Op Zes zijn ze ondertussen toe aan het tweede seizoen van Scorpion en FOX is met zijn herhalingen van The Walking Dead komend weekend toe aan het zesde seizoen. Diezelfde zaterdagavond kan je op de Nederlandse NPO zenders terecht voor het derde seizoen van The Sandhamn Murders en het tweede seizoen van Safe House. BBC First komt dan weer aandraven met het Agatha Christie verhaal And Then There Were None.

De nieuwe week starten we dan weer met het tiende seizoen van Spuiten en Slikken op Reis (Q2) en een herkansing voor wie Mr. Robot miste. Op CAZ gaat het eerste seizoen opnieuw de ether in.

18 september
20.35 – Make Belgium Great Again – Seizoen 1 (VTM)
21.40 – Jong Geweld – Seizoen 1 (VTM)
23.20 – Major Crimes – Seizoen 4 (Eén)

20 september
20.35 – Scorpion – Seizoen 2 (Zes)

22 september
20.25 – The Sandhamn Murders (Morden i Sandhamn) – Seizoen 3 (NPO 3)
21.00 – The Walking Dead (H) – Seizoen 6 (FOX)
22.40 – Safe House – Seizoen 2 (NPO 2)

23 september
22.00 – And Then There Were None – Seizoen 1 (BBC First)

24 september
22.20 – Spuiten En Slikken Op Reis – Seizoen 10 (Q2)
22.30 – Mr. Robot (H) – Seizoen 1 (CAZ)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1