Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 4 en 5 augustus, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.

Ook op vakantie kun je tegenwoordig makkelijk je serie volgen. Met de Middelandse Zee om je kuiten kun je je favorieten series volgen die je maar wilt. Maar ook voor de thuisblijvers is er nog het één en ander te zien op de televisie*. Hieronder een paar series waaruit je kiezen kunt dit weekend.

Op vrijdag is bij HBO het derde seizoen van de animatieserie Animals van start gegaan. Bij het Vlaamse Eén kun je vanaf vrijdag kijken naar het tweede seizoen van Hinterland en een herhaling van het eerste seizoen van Versailles. Op Fox is er vanaf zaterdag een herhaling te zien van het tweede seizoen van Gangland Undercover. En bij de Belgen start op 4 augustus het zesde seizoen van Profilage op Eén. Voor de binge-watchers onder ons op zaterdag staan alle vijf de seizoenen van The Wire op Videoland. En op zaterdag kun je een begin maken met het vijfde seizoen van de Oxygen-serie Cold Justice.

In de serie Cold Justice, die eerst bij TNT te zien was, helpen aanklager Kelly Siegler en misdaadonderzoeker Yolanda McClary de lokale politiediensten in Amerika om gewelddadige delicten op te lossen die onopgelost waren door een gebrek aan financiën en forensische technologie.Zondag is er een keuze tussen onder andere Chesapeake Shores bij Hallmark Channel en Ridiculousness bij MTV.

Waar ben jij dit weekend aan het kijken?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
Gisteren, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
Gisteren, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
Gisteren, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57