Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 4 en 5 augustus, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 4 en 5 augustus, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Ook op vakantie kun je tegenwoordig makkelijk je serie volgen. Met de Middelandse Zee om je kuiten kun je je favorieten series volgen die je maar wilt. Maar ook voor de thuisblijvers is er nog het één en ander te zien op de televisie*. Hieronder een paar series waaruit je kiezen kunt dit weekend.

Op vrijdag is bij HBO het derde seizoen van de animatieserie Animals van start gegaan. Bij het Vlaamse Eén kun je vanaf vrijdag kijken naar het tweede seizoen van Hinterland en een herhaling van het eerste seizoen van Versailles. Op Fox is er vanaf zaterdag een herhaling te zien van het tweede seizoen van Gangland Undercover. En bij de Belgen start op 4 augustus het zesde seizoen van Profilage op Eén. Voor de binge-watchers onder ons op zaterdag staan alle vijf de seizoenen van The Wire op Videoland. En op zaterdag kun je een begin maken met het vijfde seizoen van de Oxygen-serie Cold Justice.

In de serie Cold Justice, die eerst bij TNT te zien was, helpen aanklager Kelly Siegler en misdaadonderzoeker Yolanda McClary de lokale politiediensten in Amerika om gewelddadige delicten op te lossen die onopgelost waren door een gebrek aan financiën en forensische technologie.

Video on youtube


Zondag is er een keuze tussen onder andere Chesapeake Shores bij Hallmark Channel en Ridiculousness bij MTV.

Waar ben jij dit weekend aan het kijken?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten