The Wire

8.4 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/60afleveringen/2002 - 2008 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20022008 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:HBO
The Wire is een Amerikaanse misdaadserie van de zender HBO. De serie ging in première op 2 juni 2002.

Deze ruwe en uiterst realistische misdaadserie draait om een politieonderzoek naar drugshandel en moorden in Baltimore dat gepaard gaat met riskante afluisteracties en surveillances. In deze wereld vervagen de scheidslijnen tussen goed en kwaad. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van zowel de politie als de daders.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 5

Populaire reacties (13)

avatar anonymous
-
2 apr 2013
Heb net zoals bij Dexter, deze serie ook lang in de wachtkamer gehouden maar iedere seriewatcher is het aan zichzelf verplicht om deze reeks af te kijken. Des te meer door een score van 9.4 op imdb afkomstig van maar liefst 93000 leden.
The Wire komt wat traag op gang, niet de gebruikelijke rush en actie die men bij andere series kent, maar gaat heel diep, hard en ruw in op het straatleven in Baltimore. Daarbij gaat het niets uit de weg ; verloedering van de haven, het moeilijke onderwijssysteem, de harde politiek met telkens het drugmilieu en het politiekorps centraal.
Geef het een kans, blijf kijken, zitten heel wat levenslessen in ! Een Must see !
avatar anonymous
-
9 jan 2013
Samen met 'Six Feet Under' is deze serie een van de beste drama- / crimeseries gemaakt. HBO is koning op dit gebied.
Sublieme acteurs, geweldige verhaallijnen, mooie plots, indrukwekkende thematiek. Deze serie moet je niet kijken als je van vette actie houdt, deze serie heeft verschillende lagen en diepgang en hier ga je echt voor zitten. Het sleept je mee. De laatste aflevering heeft me naar de keel gegrepen.
Er is één scène dat voor mij de klasse van de makers volledig samenvat: Een hoofdpersonage dat iets overkomt in een van de laatste afleveringen, een scène van 20 seconden, zonder muziek eronder en doorgaan naa de volgende scène alsof er niets aan de hand is. Ik heb met open mond zittten kijken. Wat mij betreft de beste serie gemaakt.

Vergelijkbare series

The Wire