Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 23 en 24 juni, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.

Er is weinig nieuws te melden op serie-gebied. Koning voetbal regeert op dit moment op televisie en in het nieuws. Maar gelukkig voor de serie-fanaten onder ons is er altijd wel ergens in de wereld een serie begonnen of beëindigd. Dus laat jij dit weekend het voetbal liever over aan iemand anders? Dan is hier een overzicht wat er dit weekend te zien zal zijn bij Koningin serie.

Op zaterdag kun je ’s morgens al direct van start gaan met het tweede seizoen van Luke Cage op Netflix. Wil je niet wachten tot het volledige seizoen is uitgezonden kun je een begin maken met het derde seizoen van Shooter (2016) ook bij de streamingdienst. Videoland heeft vanaf vrijdag het vierde seizoen van de Nederlandse komedieserie Kinderen geen bezwaar in hun content gezet, samen met het eerste seizoen van De Jacht. NPO Start Plus biedt het volledige vijfde seizoen van Endeavour aan. En op het Belgische Canvas kun je gaan kijken naar het vierde seizoen van Scott & Bailey.

Zaterdagavond is het op NPO 2 tijd voor het zevende seizoen van Beck. Martin Beck (Peter Haber) is een inspecteur bij de Zweedse moordbrigade. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en ondergaat lijdzaam de beschikkingen van hoger geplaatsten, zonder zich er echter al te veel van aan te trekken. Een intelligente speurder, die goed kan luisteren en analyseren. Hij is een meester in het afnemen van verhoren. Hij heeft een hekel aan politiek, slaapt slecht en heeft vaak last van zijn maag. Beck is geen fysieke kampioen maar een solide en methodisch werkende inspecteur.


Voor de binge-watchers onder ons; op zondag wordt de laatste aflevering uitgezonden van Westworld bij HBO. Een mooi moment om het hele tweede seizoen te gaan bekijken. Ook op zondag, maar dan bij AMC, de start van het derde seizoen van Preacher. Op zondag kun je in België bij Play More Series kijken naar het gehele eerste seizoen van The Crossing en bij CAZ een herhaling van het eerste seizoen van The Young Ones.

Wie wint er bij jou dit weekend, Koning voetbal of Koningin serie?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
24 jun 2018 13:48 -
Shooter & Luke cage
Reageer

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Gisteren, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Gisteren, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Gisteren, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Gisteren, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Gisteren, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Gisteren, 09:00