Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 23 en 24 juni, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.

Er is weinig nieuws te melden op serie-gebied. Koning voetbal regeert op dit moment op televisie en in het nieuws. Maar gelukkig voor de serie-fanaten onder ons is er altijd wel ergens in de wereld een serie begonnen of beëindigd. Dus laat jij dit weekend het voetbal liever over aan iemand anders? Dan is hier een overzicht wat er dit weekend te zien zal zijn bij Koningin serie.

Op zaterdag kun je ’s morgens al direct van start gaan met het tweede seizoen van Luke Cage op Netflix. Wil je niet wachten tot het volledige seizoen is uitgezonden kun je een begin maken met het derde seizoen van Shooter (2016) ook bij de streamingdienst. Videoland heeft vanaf vrijdag het vierde seizoen van de Nederlandse komedieserie Kinderen geen bezwaar in hun content gezet, samen met het eerste seizoen van De Jacht. NPO Start Plus biedt het volledige vijfde seizoen van Endeavour aan. En op het Belgische Canvas kun je gaan kijken naar het vierde seizoen van Scott & Bailey.

Zaterdagavond is het op NPO 2 tijd voor het zevende seizoen van Beck. Martin Beck (Peter Haber) is een inspecteur bij de Zweedse moordbrigade. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en ondergaat lijdzaam de beschikkingen van hoger geplaatsten, zonder zich er echter al te veel van aan te trekken. Een intelligente speurder, die goed kan luisteren en analyseren. Hij is een meester in het afnemen van verhoren. Hij heeft een hekel aan politiek, slaapt slecht en heeft vaak last van zijn maag. Beck is geen fysieke kampioen maar een solide en methodisch werkende inspecteur.


Voor de binge-watchers onder ons; op zondag wordt de laatste aflevering uitgezonden van Westworld bij HBO. Een mooi moment om het hele tweede seizoen te gaan bekijken. Ook op zondag, maar dan bij AMC, de start van het derde seizoen van Preacher. Op zondag kun je in België bij Play More Series kijken naar het gehele eerste seizoen van The Crossing en bij CAZ een herhaling van het eerste seizoen van The Young Ones.

Wie wint er bij jou dit weekend, Koning voetbal of Koningin serie?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
24 jun 2018 13:48 -
Shooter & Luke cage
Reageer

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03