Beck

8.1 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
8seizoenen/40afleveringen/1997 - heden
NetwerkITV4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min1997 - heden
Genres:Detective
Netwerk:ITV4
Beck is een Zweedse detectiveserie van de zender ITV4. De serie ging in première op 27 juni 1997.

Het hoofdpersonage in de reeks is Martin Beck, een inspecteur bij de Zweedse rijksmoordbrigade. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en ondergaat lijdzaam de beschikkingen van hoger geplaatsten, zonder zich er echter al te veel van aan te trekken. Een intelligente speurder, die goed kan luisteren en analyseren. Hij is een meester in het afnemen van verhoren. Hij heeft een hekel aan politiek, slaapt slecht en heeft vaak last van zijn maag. Beck is geen fysieke kampioen maar een solide en methodisch werkende inspecteur. Beck wordt grandioos vertolkt door Peter Haber, ook wel eens de Zweedse Depardieu genoemd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 2
Seizoen 5
0 / 4
Seizoen 6
0 / 4
Seizoen 7
0 / 4
Seizoen 8
0 / 2

Recensies (1)

Beck - seizoen 5

5

Nieuws (14)

Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
vr 30 oktober
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
23 jun 2018
1
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
19 jun 2018

Vergelijkbare series

Forbrydelsen
6 stemmen
Wallander
6 stemmen
Borgen
3 stemmen