Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Freeform kondigt zomer start- en premièredatums aan

Freeform kondigt zomer start- en premièredatums aan

Freeform heeft aangekondigd wanneer Shadowhunters, Stitchers en The Fosters (2013) zullen terugkeren deze zomer. En ze hebben ook de premièredatum aangekondigd van hun nieuwe zomer-dramaserie The Bold Type.

Op maandag 5 juni om 20.00 uur zal het tweede deel van het tweede seizoen van Shadowhunters van start gaan. Shadowhunters en Downworlders zijn nog beduusd van wat er gebeurd is in de laatste winteraflevering op 6 maart bij het New York Instituut.

Het derde seizoen van fan-favoriet Stitchers gaat op maandag 5 juni om 21.00 uur van start. Waarin nieuwe relaties van start gaan, terwijl andere eindigen. En ook zal de ware bedoeling van het Stitchers-project onthuld worden.

Op dit moment is het vierde seizoen nog bezig, maar het vijfde seizoen van de awardwinnaar The Fosters (2013) zal op dinsdag 11 juli om 20.00 uur van start gaan bij Freeform. In het vijfde seizoen zal de 100ste aflevering worden uitgezonden.

Ook op dinsdag 11 juli maar dan om 21.00 uur zal de nieuwe dramaserie The Bold Type in première gaan. The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet-vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode. Met onder andere Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Sam Page en Matt Ward. En Melora Hardin als Jacqueline, hoofdeditor bij Scarlet Magazine.

Welke serie van Freeform ga jij volgen deze zomer?


Joanna Coles
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten