Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Freeform kondigt zomerdatums aan en meer

Freeform kondigt zomerdatums aan. Freeform (voorheen ABC Family) heeft vanaf 1 juni weer alles op een rijtje. Oude series die weer starten of doorgaan en twee nieuwe series, Guilt en Dead of Summer.

Guilt is een nieuwe thriller die een jonge Amerikaanse vrouw volgt in Londen, die hoofdverdachte wordt in de woeste moord op haar huisgenoot/beste vriend. Terwijl het onderzoek zich verder ontvouwt, begint haar zus aan haar onschuldigheid te twijfelen. Is ze onschuldig of een sociopaat? Het mysterie leeft binnen alle niveaus van de Londense samenleving, van een chique, maar verdorven seksclub tot aan de koninklijke familie. Billy Zane (Titanic) is gecast als een eigenwijze en sluwe advocaat.

Dead of Summer is een nieuwe horrorserie die zich afspeelt eind jaren ’80 terwijl de scholen dicht zijn voor de zomervakantie. Het zomerkamp Camp Clearwater en de medewerkers zijn klaar voor een zonovergoten seizoen vol jongeren, waar eerste liefdes ontstaan, gezoend wordt – en voor het eerst gemoord. De duistere mythologie van Clearwater komt tot leven en de zomer vol plezier veranderd al snel in een onvergetelijke terreur. Gedeeltelijk wordt het een coming-of-age verhaal, gedeeltelijk een bovennatuurlijke horror. ‘Dead of Summer’ wordt een gedurfde serie die het mooie en duistere kant van de zomer onderzoekt

Bekijk de Freeform lijst hieronder:

Woensdag 1 juni
20.00 uur Young & Hungry – Seizoen 3B
20.30 uur Baby Daddy – Seizoen 5B

Maandag 13 juni
21.00 uur Guilt – Serie première

Maandag 20 juni
20.00 uur The Fosters (2013) – Seizoen 4

Dinsdag 21 juni
20.00 Pretty Little Liars – Seizoen 7

Dinsdag 28 juni
21.00 Dead of Summer – Serie première

Maar naast de zomerdatums had Freeform meer goed nieuws, Shadowhunters seizoen 2 krijgt 20 afleveringen.

Welke Freeform serie ga jij volgen deze zomer?


Nieuwe serie Guilt
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
08 apr 2016 13:12 -
Ik ga Guilt wel een kans geven.
Van de overige titels keek ik enkel nog Young & Hungry maar dat is ook al aan het vervelen
na een 40-tal keer dezelfde grapjes te hebben gezien.
Reageer
avatar_Sproet2jes
09 apr 2016 12:27 - 09 apr 2016 12:27
Guilt ga ik proberen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Gisteren, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
zondag, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
zondag, 09:00