Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Nieuwe startdatums voor vier AppleTV+ series.

AppleTV+ heeft vier nieuwe startdatums bekendgemaakt voor het najaar seizoen.

Startdatums voor Mythic Quest: Raven's Banquet (seizoen drie), The Mosquito Coast (seizoen twee), Slow Horses (seizoen twee) en Little America (seizoen twee) zijn aangekondigd door de streamingdienst.

AppleTV+ onthulde meer over de terugkeer van hun programmering in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag de startdatums onthuld voor langverwachte hitseries die dit najaar met nieuwe seizoenen zullen terugkeren. Te beginnen met The Mosquito Coast die zijn reis met grote belangen voortzet in seizoen twee op 4 november. De gevierde werkplekcomedy Mythic Quest: Raven's Banquet keert terug voor seizoen drie op 11 november, waarna het alom geprezen spionagedrama Slow Horses op 2 december start met seizoen twee. De voor de Independent Spirit Award genomineerde bloemlezing Little America ​​keert tenslotte met acht gloednieuwe, oprechte afleveringen terug op 9 december."

The Mosquito Coast

The Mosquito Coast, gebaseerd op de gelijknamige roman van Paul Theroux uit 1981, kent een cast bestaande uit Justin Theroux (The Leftovers), Melissa George (Heartbeat), Login Polish en Gabriel Bateman (American Gothic (2016)). Een idealistische uitvinder, Allie Fox (Theroux), die walgt van de corruptie van de industriële wereld, ontwortelt zijn familie naar Latijns-Amerika. Later, wanneer de Amerikaanse regering hen probeert te vangen, ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht door Mexico om de Amerikaanse regering te ontvluchten en veiligheid te vinden.

Mythic Quest: Raven's Banquet is buiten het aankomende derde seizoen tevens vernieuwd met een vierde seizoen. De serie volgt een fictieve videogamestudio die Mythic Quest produceert, een populaire MMORPG, gerund door de maker van de game, Ian Grimm (Rob McElhenney, It's Always Sunny in Philadelphia). Aan het begin van de serie staat de studio op het punt een groot uitbreidingspakket voor de game uit te brengen, getiteld Raven's Banquet. Grimm, de creatieve directeur van het spel, gaat in discussie met hoofdingenieur Poppy Li (Charlotte Nicdao, The Slap), hoofd van het genereren van inkomsten Brad Bakshi (Danny Pudi, Community) en hoofdschrijver C.W. Longbottom (F. Murray Abraham, Homeland).

Slow Horses

Slow Horses, gebaseerd op de gelijknamige roman van Mick Herrin uit 2010, komt met het tweede seizoen, maar is ook al verlengd met een derde én vierde seizoen. Na een mislukte en publiekelijk beschamende trainingsmissie wordt de Britse MI5-officier River Cartwright (Jack Lowden, War & Peace (2016)) verbannen naar Slough House, een administratief vagevuur voor dienstweigering. Cartwright en zijn collega's, ook wel bekend als 'Slow Horses', moeten saaie taken vol papier doorstaan ​​en hun ellendige baas, Jackson Lamb (Gary Oldman, Fallen Angels), verwacht dan ook dat ze stoppen uit verveling en frustratie. Het leven in Slough House wordt bepaald door hard werk en gezwoeg, totdat de Slow Horses verstrikt raken in een gevaarlijk spel door "The Park" (de naam waaronder het fictieve hoofdkwartier van MI5 bekend staat, afgeleid van de locatie in Regent's Park).

Little America ging op 17 januari 2020 in première met het eerste seizoen. Little America wil "verder gaan dan de krantenkoppen om te kijken naar de grappige, romantische, oprechte, inspirerende en onverwachte levens van immigranten in Amerika, in een tijd waarin hun verhalen relevanter zijn dan ooit." Vanaf 9 december kun je het tweede seizoen bekijken.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst