Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FX maakt premièredatums bekend

Fx heeft onder andere de premièredatum van American Horror Stories, American Horror Story seizoen tien en Archer seizoen twaalf bekend gemaakt.

Bedenker Ryan Murphy (Ratched) heeft bekend gemaakt wie er in American Horror Stories te zien zullen zijn. Kevin McHale (Glee), Dyllón Burnside (Pose), Charles Melton (Riverdale) en Nico Greetham (Glee) zullen een hoofdrol vervullen in de nieuwe serie. FX heeft nu bekend gemaakt dat American Horror Stories 15 juli in première gaat.

American Horror Stories is een spin-off van de populaire American Horror Story, waarvan het tiende seizoen 25 augustus in première gaat bij FX. Naast de premièredatum voor American Horror Stories en het tiende seizoen van American Horror Story heeft FX nog meer premièsedatums bekend gemaakt.


American Horror Stories

Reservation Dogs gaat 9 augustus in première bij FX en Hulu. Het twaaflde seizoen van Archer gaat 25 augustus in première bij FXX en zal een dag later te bekijken zijn via Hulu en de streamingservice van FX. Het derde seizoen van What We Do in the Shadows verschijnt 2 september bij FX en het derde seizoen van American Crime Story gaat 7 september in première bij het netwerk.

De nieuwe serie Y: The Last Man gaat 13 september in première bij FX en Hulu. De serie is gebaseerd op de gelijknamige DC Comics reeks van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. Y: The Last Man speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een catastrofale gebeurtenis elk mannelijk zoogdier heeft vernietigd, op een man na. De serie volgt de overlevenden in deze nieuwe wereld terwijl ze hun wereld proberen te herstellen en iets beters proberen op te bouwen.

De laatste serie waarvan er een premièredatum bekend is gemaakt, is de nog naamloze anthologieserie van B.J. Novak. Deze serie gaat 16 september in première bij FX en Hulu. De serie gaat over mensen die tijdloze, morele vragen bedenken in ongekende tijden. Met kunst zullen ze de meest relevante kwesties van onze tijd aan pakken en zorgen dat het gesprek gestart wordt.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst