Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatums voor FX en FXX series

FX en FXX hebben een aantal premièsedatums bekend gemaakt. Onder andere het derde seizoen van Mayans MC (2018) gaat in maart van start en er is een theater.

Het derde seizoen van Mayans MC (2018), de Sons of Anarchy sequel, gaat 16 maart in première bij FX. Het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen. Het netwerk heeft ook een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen, bekijk de video hieronder. Eén dag na de première bij FX zal het nieuwe seizoen ook te bekijken zijn bij Hulu.

Ook werd de premièredatum van het tweede seizoen van Breeders bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen gaat 22 maart van start bij FXX. Ook van deze serie zullen er dit seizoen tien afleveringen worden uitgezonden. Daarnaast is het negendelige vierde seizoen van de animatieserie voor volwassenen Cake vanaf 11 maart te zien bij FXX.

Video on youtube
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst