Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 31

Week Overzicht 31

Het is een goede week voor minder bekende acteurs. Een hele groep “oh die”-mensen hebben hun volgende rol gekregen op weg naar een vaste aanstelling. Leuk voor hen, maar ook leuk voor ons, want dan leren we meer over de nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Ondertussen hebben Nashville en The Bold and the Beautiful fans iets om naar uit te kijken, kunnen Under the Dome fans een datum vrij maken in hun agenda en is de toekomst van The Big Bang Theory miljoenen waard. Dat en (een klein beetje) meer in MijnSeries wekelijkse nieuwsoverzicht! Hier gaan we:



Bekende Gezichten
- Kyra Sedgwick zal in meerdere afleveringen verschijnen van Brooklyn Nine-Nine. De The Closer ster keert na twee jaar afwezigheid terug naar het kleine scherm om een politiechef te spelen die het Holt (Andre Braugher) moeilijk gaat maken. De hitkomedie begint 5 oktober aan een vers seizoen.
- Tyler Jacob Moore, bekend van onder andere Shameless en Revenge, zal de rol van Frozens Hans vertolken in het nieuwe seizoen van Once Upon a Time. De sprookjesserie neemt de verhaallijnen van de animatiehit en daar hoort de dubieuze prins Hans ook bij. Het nieuwe seizoen begint op 28 september in de Verenigde Staten.
- John Rhys-Davies, die in elke film zit die je gezien hebt, zal ook zijn opwachting maken in het Frozen seizoen van Once Upon a Time. Of in ieder geval, zijn stem. Hij spreekt de trol Pabbie in die wijze raad geeft aan de mensen in Frozen.



- J.R. Ramirez is gecast als Ted Grant oftewel Wildcat in het derde seizoen van Arrow, aldus Deadline. De Emily Owens, M.D. alumni zal meerdere afleveringen te zien zijn.
- NYPD Blue’s Charlotte Ross neemt de rol op zich van Felicity’s moeder in Arrow seizoen drie. We weten van Felicity dat haar moeder een serveerster en alleenstaande moeder in Las Vegas was. Veel meer is er nog niet bekend over het personage dat voor een aflevering geboekt staat. Arrow keert op 8 oktober terug op de Amerikaanse ether.
- Agents of S.H.I.E.L.D. voegt acteur Simon Kassianides (Quantum of Solace) toe in een grote rol. Hij speelt Bakshi, een zelfverzekerde agent die niet bang is voor het vuile werk. Seizoen 2 van de Marvel serie begint op 23 september aan de overkant van de Atlantische Oceaan.
- Agents ster Elena Satine vertrekt naar de Hamptons voor een terugkerende rol in Revenge. Satine, die in Agents of S.H.I.E.L.D. een tovenares speelde, zal nu het zwarte schaap van een rijke familie spelen. Louise is een beetje apart maar heeft de beste bedoelingen en natuurlijk zal ze een verrassende connectie hebben met een van de vaste bewoners aan de oostkust van Amerika. Seizoen drie begint 28 september.
- Betsy Brandt keert terug naar Parenthood voor het laatste seizoen, meldt The Hollywood Reporter. Brandt speelde in seizoen vier de vrouw van Ray Romano’s Hank, genaamd Sandy. Toen ze voor het laatste te zien was pakte Sandy haar spullen en Hanks zoon en vertrok naar Minnesota. Nu zal ze meerdere afleveringen terug zijn om het nieuwe geluk van Hank en Sarah (Lauren Graham) te pauzeren. Het dertien afleveringen tellende zesde seizoen van Parenthood begint 25 september in de Verenigde Staten.



- The Mindy Project heeft Rob Mcelhenny gestrikt als Morgans (Ike Barinholtz) neef. De It’s Always Sunny in Philadelphia ster maakt zijn opwachting in de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen, meldt E!Online. Zijn personage Lou Tookers wordt ingehuurd door het kantoor om de computers te repareren. Aangezien hij familie is van Morgan is het te verwachten dat het niet gaat zoals gepland. The Mindy Project staat 16 september klaar met nieuwe afleveringen.

Series Live
- Nashville gaat een bijzondere stunt uithalen in de première van haar derde seizoen. De aflevering zal twee live optredens bevatten. Jup, acteurs Chris Carmack en Charles Esten nemen plaats in het Bluebird Cafe en zullen tijdens de vertoning van de aflevering via een livestream optreden. Het is de eerste keer dat een gescripte serie een live muziekoptreden includeert in de uitzending. Carmack en Esten zullen het optreden herhalen voor de westkust van Amerika. Het gaat allemaal gebeuren op 24 september.



- RTL Live Entertainment organiseert samen met Bell-Phillip Television Productions een echte The Bold and the Beautiful fan show. Acteurs Kim Matula (Hope Logan), Scott Clifton (Liam Spencer), Heather Tom (Katie Logan) en nieuweling Thorston Kaye (Ridge Forrester) zullen aanwezig zijn om te praten over hun personages, vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen leven. Er zijn vier shows gepland, één op 3 oktober en drie op 4 oktober, allen in Theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. Tickets zijn uitsluitend te koop bij rtltickets.nl voor € 38,50 per persoon.

Meer!
- NBC vernieuwt Undateable met een tweede seizoen. De komedie van Bill Lawrence presteerde wat weinig soortgenoten konden deze zomer: vaste kijkcijfers. Met wekelijks ongeveer 2,8 miljoen paar ogen heeft de serie, over een groep vrienden die geen dates krijgen, een tweede ronde verdiend. Seizoen twee zal drie afleveringen korter zijn dan seizoen één, wat een totaal is van tien afleveringen.



Pak de agenda!
- Op 8 september keert Boardwalk Empire terug met haar allerlaatste seizoen bij HBO Nederland. De eerste aflevering van seizoen vijf is ’s ochtends al beschikbaar op HBO Go en HBO On Demand en zal ’s avonds om 21.30 uur worden uitgezonden. De week daarna verschuift de serie in haar gebruikelijke tijdsslot van 20.30 uur. Het laatste seizoen van de serie, met Steve Buscemi in de hoofdrol, maakt een tijdssprong naar het jaar 1931. Voorgaande seizoenen van de serie zijn op HBO Go te zien.
- Under the Dome keert terug bij SBS6, zo meldt de zender in een persbericht. Het tweede seizoen van de Amerikaanse hitserie zal op maandag 25 september van start gaan met dubbele afleveringen om 20.30 uur.
- Fans kunnen zich klaar maken voor de langverwachte Family Guy/The Simpsons cross-over. Op 28 september is de dubbele aflevering, The Simpsons Guy, te zien in de Verenigde Staten. In de aflevering belanden de Griffins per ongeluk in Springfield. Daar zullen Peter en Homer elkaar ontmoeten.

Zakelijk
- Zenders TBS en TNT, die beide onderdeel zijn van de Turner Broadcasting, zullen zich meer gaan richten op originele, gescripte series, meldt The Wall Street Journal. Beide zenders moeten beter presteren in een poging om het overkoepelende moederbedrijf Time Warner Company, een sterkere positie te geven tegen de biedingen van 21st Century Fox. TNT zag recentelijk een daling van 16% in kijkers in de belangrijke 18-49-jarigen demografie. TBS had een daling van 10%. Zusterzender CNN daalde zelfs 21% in haar doelgroep 25-54 jarigen. Een omslag in programmering is al deze zomer te zien met TNTs The Last Ship. Turner Broadcasting hoopt dat de positie van Entertainment Chief, die veertien jaar toebehoorde aan Steve Koonin tot afgelopen april, snel vervuld wordt zodat er meer originele dramaseries bijkomen.



- De productie van The Big Bang Theory loopt vertraging op door de contractbesprekingen tussen de hoofdrolspelers en het productiebedrijf. Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg en Kunal Nayyar zijn allen al zeven seizoenen te zien in de monsterhitserie. CBS vernieuwde de show voor nog drie seizoenen in maart. E!Online zegt dat de acteurs geld voor hun waar willen en vergelijkbaar loon willen als de Friends acteurs, die in hun laatste seizoen ieder 1 miljoen dollar per aflevering kregen. Seizoen acht staat gepland voor 22 september in Amerika.

Nieuws Gemist op MijnSerie.nl
- Mary-Louise Parker gaat naar The Blacklist
- Comedy Central vernieuwt twee series.
- Lea Michele maakt haar opwachting in Sons of Anarchy.
- TV Land bestelt The Gaffin Show en cancelt Kirstie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten