Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Comedy Central vernieuwt twee series

Comedy Central heeft bekend gemaakt dat Drunk History en Nathan for You worden vernieuwd. Beide series zullen een derde seizoen krijgen. Hoeveel afleveringen de series gaan krijgen is nog niet bekend.

Nathan for You begon in februari 2013 en het eerste seizoen kende acht afleveringen. Het tweede seizoen, dat tien afleveringen heeft, eindigt op 2 september 2014. Nathan for You gaat over de Canadese komiek Nathan Fielder, hij geeft adviezen aan ondernemers. Nathan for You wordt gepresenteerd als een documentaireprogramma, maar het is niet duidelijk of de gebeurtenissen gespeeld of waargebeurd zijn. Fielder zegt de ondernemers te willen helpen, maar met zijn absurde adviezen bereikt hij zelden succes.

Drunk History had zijn première in juli 2013 en het eerste seizoen had net als Nathan for You acht afleveringen. Het tweede seizoen met tien afleveringen is nog in volle gang en zal 2 september eindigen. Drunk History is een serie waar bekende acteurs belangrijke gebeurtenissen uit het verleden naspelen. Gepresenteerd door Derek Waters en anderen.

In 2015 zal het derde seizoen van start gaan voor Drunk History en Nathan for You.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van Nathan for You en Drunk History?
Vorige aflevering
Bad Blood
Bad Blood
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Drunk History