Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 11-2023

Inhoud

  Welk nieuws heb jij gemist van 13 tot en met 19 maart. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 11.

  Serienieuws

  Datums


  Redemption


  De misdaadserie Redemption, die vorig jaar te zien was op de Britse televisie, gaat in april in première op België Eén. Paula Malcomson (Deadwood, Sons of Anarchy en Ray Donovan) speelt in de zesdelige serie de hoofdrol. In de serie Redemption geeft ze gestalte aan de in Liverpool werkzame inspecteur Colette Cunningham, die na de zelfmoord van haar dochter - met wie ze al twintig jaar geen contact meer had - naar Dublin reist. Daar aangekomen neemt ze de zorg voor haar twee kleinkinderen op zich, die inmiddels tieners zijn. Ze gaat er ook aan de slag bij de politie en ontdekt dat er meer schuilt achter de dood van haar dochter. De serie werd bedacht door Sean Cook (The Last Ship). Redemption is vanaf 7 april te zien op België Eén.

  The Thing About Pam


  Na de Netflix-serie What/If maakte Renée Zellweger vorig jaar opnieuw een uitstapje naar televisie in de tragikomische true-crime-serie The Thing About Pam. Het door feiten geïnspireerde verhaal draait om de moord op Betsy Faria (Katy Mixon) in 2001. In eerste instantie werd Betsy's man Russ (Glenn Fleshler) voor het misdrijf veroordeeld, maar hij bleek later onschuldig te zijn, waarna Betsy's goede vriendin Pam Hupp (Zellweger) in beeld kwam als verdachte. Verdere bijrollen zijn er voor Judy Greer (Reboot), Josh Duhamel (Las Vegas), Gideon Adlon en Sean Bridgers (Get Shorty). Het zesdelige The Thing About Pam werd ontwikkeld door Jenny Klein (Supernatural) en Jason Blum produceert. The Thing About Pam is vanaf 3 april te zien op FOXNL.

  MijnSerie nieuws

  Prijsvragen


  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Killing Eve; Killing Eve werd 21 keer genomineerd voor de Emmy Awards. Hoeveel Emmy's won Killing Eve uiteindelijk? was 1. Weetje: In 2019 verzilverde de serie Killing Eve de nominatie. Jodie Comer won als beste actrice de enige Emmy die de serie won.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van maart 2023 die in week 12 van start of in première zullen gaan.  -

  Dinsdag 21 maart


  Anton And Giovannis Adventures In Sicily – Serie première (BBC One)

  -

  Woensdag 22 maart


  Waco: American Apocalypse – Serie première (Netflix)

  -

  Donderdag 23 maart


  My Kind of Country – Serie première (Apple TV+)
  Till death – Seizoen 3 (MTV)

  -

  Vrijdag 24 maart


  Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? – Serie première (Netflix)

  -

  Zondag 26 maart


  Ride – Serie première (CTV)
  20.00 - Drag Race España – Seizoen 3 (ATRESplayer Premium)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Video on youtube
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws