Stellenbosch

7.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2007 - 2007 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20072007 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:VARA
Stellenbosch is een Nederlandse dramaserie van de zender VARA. De serie ging in premiere op 4 november 2007.

Monic Hendrickx en Jeroen Willems spelen de hoofdrollen in de nieuwe serie 'Stellenbosch', een zevendelig familiedrama en liefdesverhaal, spelend tegen de achtergrond van het Zuid - Afrika na de apartheid. 'Stellenbosch' vertelt de geschiedenis van de Nederlandse familie Keppel, die zich in de jaren vijftig vestigde op het landgoed Arkadia om wijn te verbouwen, maar door de economische boycot gedwongen werd terug te keren naar Nederland. Alleen dochter Betty besloot te blijven om het familiebedrijf voort te zetten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Stellenbosch.

Nieuws (1)

Op vrijdag 18 september wordt actrice Monic Hendrickx tijdens het festival Film By The Sea onderscheiden met een Grand Acting Award. Ze krijgt deze prijs voor haar bijzondere verdienste voor de Nederlandse film en...
4 sep 2015
1

Vergelijkbare series

Penoza
1 stem
Homeland
0 stemmen
Borgen
0 stemmen
Overspel
0 stemmen