Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel Studios geeft groen licht aan Vision-serie met Paul Bettany in de titelrol

Marvel Studios geeft groen licht aan Vision-serie met Paul Bettany in de titelrol

Disney+ gaat Vision laten herrijzen in een nieuwe serie die in 2026 uitkomt.
Paul Bettany zal zijn rol als Marvel-personage, die in drie Marvel-films en Marvel's WandaVision verscheen, opnieuw spelen. Terry Matalas, uitvoerend producent van Star Trek: Picard, is aangesteld als showrunner voor de nieuwe serie.

15428 Vision

Details over de nieuwe serie zijn nog niet onthuld, maar eerder werd al bericht dat de Marvel Vision-serie al sinds 2022 in ontwikkeling is bij Disney+. Destijds hoorden we dat de serie zou gaan over The Vision (Bettany, foto) die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen. Hoewel de focus op Vision ligt, hoorden we ook dat Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) kan verschijnen, wat logisch zou zijn gezien de onderlinge verbondenheid van de verhalen van de twee personages in het MCU.

Nadat Vision werd gedood door Thanos in Avengers: Infinity War, keerde hij twee keer terug in Marvel's WandaVision uit 2021.

De nieuwe spin-off werd door sommigen onofficieel het White Vision-project genoemd, naar de meest recente versie van het personage op het scherm. White Vision, geïntroduceerd aan het einde van aflevering acht van Marvel's WandaVision, werd gecreëerd door S.W.O.R.D. door het lichaam van Vision te herbouwen en te reactiveren en werd op een missie gestuurd om Wanda en haar "Voorwaardelijke" Vision te vernietigen.

De twee Visions hadden een epische krachtmeting in de laatste negende aflevering van WandaVision. De "Voorwaardelijke" Vision scande de herinneringen van de White Vision, die alle momenten van de normale Vision in het MCU tot aan de vernietiging door Thanos doornam. In een moment van helderheid verklaarde White Vision: "I Am Vision", dook de lucht in en verdween, waarmee de mogelijke spin-off werd opgezet.

Matalas creëerde en was showrunner/regisseur voor de veelgeprezen tijdreisserie 12 Monkeys voor Universal Cable Productions. Meest recentelijk was hij showrunner/regisseur voor het derde seizoen van Star Trek: Picard.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten