Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gods in Alabama-serie in ontwikkeling bij Prime Video

Gods in Alabama-serie in ontwikkeling bij Prime Video

Voormalig hoofd serieontwikkeling Marc Resteghini is uitvoerend producent voor de verfilming van de roman van schrijfster Joshilyn Jackson.
Het boek, voor het eerst gepubliceerd in 2015, draait om een jonge advocate die God heeft beloofd nooit meer terug te keren naar Alabama, maar wordt gedwongen terug te gaan naar het zuiden om een klasgenoot van de middelbare school te verdedigen die wordt beschuldigd van een moord waar ze iets vanaf weet.

15378 Gods in Alabama

Als ze naar huis terugkeert, wordt ze geconfronteerd met een sudderende stoofpot van familieconflicten, een thuisstad die haar haat omdat ze de vermeende moordenaar van een lokale held verdedigt en alle geesten uit haar verleden.

Prime Video beschrijft de potentiƫle serie, die in ontwikkeling is bij de streamer, als een "soapy, juridische thriller die doordrenkt is van diepe zuidelijke charme".

Kathryn Price en Nichole Millard, het schrijversduo dat onder andere True Lies en Bull (2016), beiden van CBS, op hun naam hebben staan, hebben de serie bedacht en zullen optreden als showrunners en uitvoerend producenten.

Resteghini zal ook de potentiƫle serie produceren, omdat hij nog steeds zaken doet met de streamer met een producerende deal. Resteghini, die acht jaar bij Amazon werkte en series ontwikkelde waaronder The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy's Jack Ryan, Patriot (2017), The Summer I Turned Pretty en The Terminal List, vertrok in oktober 2022 na een herstructurering bij de streamer.

Jackson is een volleerd auteur van onder andere The Almost Sisters, Mother May I en A Grown-Up Kind of Pretty. Ze behoudt de rechten op Gods in Alabama en wordt gecrediteerd als co-uitvoerend producent voor de mogelijke serie-adaptatie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten