Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Japanse anime-serie Dan Da Dan zowel bij Netflix als Crunchyroll te streamen

Japanse anime-serie Dan Da Dan zowel bij Netflix als Crunchyroll te streamen

Netflix en Sony's anime platform Crunchyroll gaan allebei de aankomende Japanse anime-serie Dan Da Dan streamen.
Dan Da Dan is een bewerking van de gelijknamige manga van Yukinobu Tatsu. Netflix zal de serie wereldwijd vanaf oktober streamen, terwijl Crunchyroll de serie overal zal simulcasten, behalve in Aziƫ waar de afleveringen in Japan worden uitgezonden. De Taiwanese anime distributeur Muse onthulde dinsdag tijdens Hong Kong Filmart ook dat het de Aziatische rechten voor de verwachte titel heeft binnengehaald.

14995 Dan Da Dan

De anime-adaptatie wordt geregisseerd door Fuga Yamashiro, die onder andere assistent-regisseur was voor Keep Your Hands Off Eizouken! en The Tatami Time Machine Blues. Het script is geschreven door Hiroshi Seko, die het laatste seizoen van Attack on Titan en Jujutsu Kaisen schreef. De serie wordt geproduceerd door Science SARU, de animatiestudio achter Keep Your Hands Off Eizouken!, Devilman Crybaby, Star Wars: Visions (afleveringen T0-B1 en Akakiri) en de recente hit Scott Pilgrim Takes Off.

Crunchyroll's officiƫle verhaalsamenvatting voor Dan Da Dan luidt: "Dit is een verhaal over Momo, een meisje van de middelbare school die uit een familie van spirituele mediums komt, en haar klasgenoot Okarun, een occulte fanaat. Nadat Momo Okarun heeft gered van pesterijen, beginnen ze met elkaar te praten. Er ontstaat echter ruzie tussen hen omdat Momo in geesten gelooft maar het bestaan van buitenaardse wezens ontkent, en Okarun in buitenaardse wezens gelooft maar het bestaan van geesten ontkent.

Om elkaar te bewijzen dat waar ze in geloven echt is, gaat Momo naar een verlaten ziekenhuis waar een UFO is gezien en gaat Okarun naar een tunnel waarvan men zegt dat het er spookt. Tot hun verbazing stuiten ze op overweldigende paranormale activiteiten die het begrip te boven gaan. Te midden van deze hachelijke situaties ontwaakt Momo uit haar verborgen kracht en krijgt Okarun de kracht van een vloek om deze nieuwe gevaren te overwinnen! Ook hun noodlottige liefde begint!

Het karakterontwerp van de serie is gedaan door Naoyuki Onda, het ontwerp voor de wezens door Yoshimichi Kameda, en muziek door Kensuke Ushio.

De Japanse stemmencast bestaat uit Shion Wakayama als Momo, Natsuki Hanae als Okarun, Mayumi Tanaka als Turbo Granny en Kazuya Nakai als de Serpoians.

De Dan Da Dan mangaserie heeft momenteel meer dan 370 miljoen views op Shueisha's Shonen Jump Plus platform en meer dan 3,2 miljoen gedrukte volumes in omloop.

Hieronder kun je de teaser voor Dan Da Dan bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten