Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kim Kardashian gaat rol spelen in Ryan Murphy's juridische dramaserie voor Hulu

Kim Kardashian gaat rol spelen in Ryan Murphy's juridische dramaserie voor Hulu

Na haar doorbraak in American Horror Story: Delicate, krijgt Kim Kardashian nu haar eigen serie.
Kardashian blijft in zee gaan met AHS-maker/uitvoerend producent Ryan Murphy voor het project, dat wordt omschreven als een high-end, glossy en sexy procedureel voor volwassenen.

Het is geland bij Hulu, de thuisbasis van de hitserie The Kardashians, met een grote serietoezegging, aldus bronnen. Dit is de eerste serie voor Murphy onder zijn nieuwe deal met Disney, waarbij 20th Television, onderdeel van Disney TV Studios, produceert.Kardashian (foto), wiens acteercontract nog in onderhandeling is, is klaar om de meest succesvolle echtscheidingsadvocaat van Los Angeles te spelen en de eigenaar van een volledig vrouwelijk advocatenkantoor in het juridische drama, geschreven door Jon Robin Baitz, bedenker van Brothers & Sisters, de schrijver van het aankomende seizoen van Murphy's Feud: Capote Vs. The Swans, en Joe Baken.

Murphy, Baitz en Baken legden het idee voor de serie voor aan Kardashian en Kris Jenner, manager van de Kardashian-familie en uitvoerend producent van hun reality-serie. Beide hebben meteen toegezegd, vertellen bronnen.

Murphy, Kardashian en Jenner verkochten het project vervolgens aan Hulu, dat het had nagestreefd in het licht van het succes van The Kardashians en American Horror Story: Delicate op het platform. Om Kardashian en Jenner te behouden, kocht Hulu de pitch in de kamer en engageerde zich voor wat volgens sommige bronnen een direct-naar-serie order is.

Terwijl de deals nog worden uitgewerkt, zijn Murphy, Kardashian en Jenner, die allemaal uitvoerend produceren, al begonnen met de voorlopige casting. Er wordt gefluisterd dat ze ideeën aan het onderzoeken zijn voor drie andere actrices om Kardashian's glamoureuze en ervaren partners in de advocatuur te spelen, en een A-acteur om haar liefdesinteresse op het scherm te spelen. Volgens bronnen zou de serie eind 2024 van start moeten gaan en begin 2025 in première moeten gaan.

Voor Kardashian zou de rol van advocaat niet al te groot zijn, aangezien ze op weg is om er in het echte leven een te worden - ze studeert voor het balie-examen nadat ze vorig jaar is geslaagd voor het eerstejaarsexamen.

In American Horror Story: Delicate speelt Kardashian een gehaaide publiciste in haar grootste stap naar acteren tot nu toe. Gezien haar achtergrond als realityster en social media-ster was er scepsis over haar casting, maar Kardashian verraste velen met een optreden dat goed ontvangen is door critici en omarmd door fans.

In een mum van tijd werd Kardashian een veelgevraagde actrice voor film- en televisie-projecten. Haar eerste hoofdrol, The Fifth Wheel, is na een biedingsstrijd verkocht aan Netflix. Verwacht wordt dat ze de Hulu-serie zal filmen nadat ze haar filmverplichting is nagekomen.

Murphy staat erom bekend dat hij talenten helpt om over te stappen naar acteren. Een aantal jaar geleden gaf hij Lady Gaga haar eerste grote rol in American Horror Story: Hotel. Daarna speelde ze in de succesvolle film A Star Is Born, waar ze een Oscarnominatie voor kreeg.

Dit is Murphy's eerste serie voor Hulu. Na een reeks succesvolle uitzendingen en kabelseries via 20th TV, waaronder Glee, American Horror Story, American Crime Story, Feud en de 9-1-1 franchise, stapte hij over op streaming met een deal bij Netflix waar hij de hitseries Monster en The Watcher heeft, die beide de Top 10 van populairste Engelstalige series van Netflix bereikten op het moment dat ze werden uitgebracht en zijn vernieuwd met nieuwe seizoenen. Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story staat nog steeds op nummer 3 in de wereldwijde Netflix-ranglijst aller tijden.

Bij Disney heeft Murphy American Horror Story: Delicate met Kardashian en Emma Roberts in de hoofdrollen, waarvan het tweede deel momenteel wordt gefilmd, samen met het aankomende Gladiator: American Sports Story, met Josh Andrés Rivera als Aaron Hernandez in de hoofdrol - beide op FX - en nieuwe seizoenen van 9-1-1 op ABC en 9-1-1: Lone Star op Fox. Op FX gaat Feud: Capote Vs. The Swans in de winter van 2024 van start.

Tot nu toe heeft Kardashian haar enorme invloed op de sociale media, met alleen al 363 miljoen volgers op Instagram, weten om te zetten in succesvolle zakelijke ondernemingen, met name haar modelijn SKIMS. Haar eerdere acteerprestaties omvatten een reeks van meerdere afleveringen in Drop Dead Diva, een stemrol in twee PAW Patrol-films en een gastoptreden in Saturday Night Live.

The Kardashians debuteerde in 2022 als Hulu's grootste serie en blijft een topper op het platform, met tot nu toe vier seizoenen van tien afleveringen.

Voor Jenner, die haar gelijknamige talkshow en een hele reeks realityseries met haar uitgebreide familie heeft geproduceerd, van Keeping Up with the Kardashians op E! tot The Kardashians op Hulu, is dit haar debuut als scriptproducent.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten