Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

7.6 / 10
53 min
Biografie, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:53 min20222022 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een Amerikaanse biografische miniserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 21 september 2022.

Het verhaal van het Milwaukee-monster, verteld vanuit het perspectief van de slachtoffers en de incompetentie van de politie, waardoor de inwoner van Wisconsin jarenlang zijn moorden kon plegen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (6)

avatar Linda60
7
3 okt 2022
Uit het oogpunt gezien van mensen die nooit docu's kijken kan ik mij enigzins voorstellen waar de grote shock vandaan komt. Ik als docu liefhebber ben geschokt door de 'fouten' van de politie en de discriminatie. Overigens overduidelijk met de verwijzingen naar Ed Gein dat dat de volgende serie zal worden
avatar ArnKemp
7
14 nov 2022
Goed geacteerd werk en goed gecast! Die knaap lijkt enorm! De laatste 4/5 afleveringen zijn alleen echt pure filler. Het duurt allemaal net te lang en er blijft heel weinig over om te vertellen. Het verhaal tot z'n aanhouden en proces zijn wat mij betreft erg interessant (en bizar) en goed verfilmd. Daarna wordt het traag en flinterdun.

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story