The Way Home

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2023 - heden
NetwerkHallmark Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2023 - heden
Genres:Drama
The Way Home is een Amerikaanse dramaserie van de zender Hallmark Channel. De serie ging in première op 15 januari 2023.

The Way Home is een familiedrama dat het leven volgt van drie generaties vrouwen: Kat Landry (Leigh), haar 15-jarige dochter Alice (Laflamme-Snow) en Kat's moeder Del (MacDowell), die allemaal sterk zijn, eigenzinnig en onafhankelijk. Meer dan 20 jaar eerder brachten levensveranderende gebeurtenissen Kat ertoe om weg te gaan uit haar kleine, Canadese boerderijstadje Port Haven en tot op de dag van vandaag blijft ze vervreemd van Del. Alice heeft haar grootmoeder nooit ontmoet en is zich niet bewust van de redenen voor hun gebroken gezin. Nu het huwelijk van Kat ten einde loopt en ze net is ontslagen van haar baan, besluit ze naar huis terug te keren nadat ze een onverwachte brief van Del heeft ontvangen waarin ze haar aanspoort terug te komen. Hoewel Alice niet al te enthousiast is, komen Kat en haar dochter aan op de boerderij van haar familie, hoewel de hereniging niet is wat Kat zich had voorgesteld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Way Home.

Populaire reacties (1)

avatar miriambrink05041977
10
7 feb 2024
Een ontzettend leuke serie!
The Way Home