The Dropout

-
50 min
Drama
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2021 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2021 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Hulu
The Dropout is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 30 november -0001.

The Dropout vertelt het verhaal van Elizabeth Holmes en Theranos, een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem dat vreselijk mis is gegaan. Hoe verloor de jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair ter wereld alles in een oogwenk? Hoe werd de vrouw ooit aangekondigd als ‘de volgende Steve Jobs’, en werd ze geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging - waaraan ze niet schuldig pleitte - en tot 20 jaar gevangenisstraf? Hoe bracht haar technologie, bedoeld om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg, mogelijk miljoenen patiënten in gevaar? En hoe hebben zoveel slimme mensen het onderweg zo verkeerd begrepen?
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Dropout.

Nieuws (1)

Disney+ had het al aangekondigd, via de nieuwe toevoeging van Star worden er vele series en films toegevoegd aan de contact van de House of Mouse streamingdienst.
29 jan 2021
12

Vergelijkbare series