Our Flag Means Death

7.2 / 10
28 min
Fantasy, Comedy
Volg deze serie
7.2 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2022 - heden
NetwerkHBO Max
2x1  5 Oktober 2023Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:28 min2022 - heden
Genres:FantasyComedy
Netwerk:HBO Max
Our Flag Means Death is een Amerikaanse fantasyserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 3 maart 2022.

De serie is gebaseerd op de avonturen van piraat Stede Bonnet, een aristocraat die naast de beruchte Blackbeard een leven vol geld achterliet om piraat te worden. Vanwege zijn verfijnde opvoeding stond hij bekend als "The Gentleman Pirate
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Our Flag Means Death.

Populaire reacties (2)

avatar BlackBiker
8
24 maa 2022
De eerste paar afleveringen van deze nieuwe serie van Taika Waititi waren niet heel sterk. De humor was nogal flauw en slap. Pas nadat Blackbeard (gespeeld door Waititi) zijn entree deed in de derde aflevering ging de serie naar een hoger niveau en nu wordt hij eigenlijk per aflevering leuker.

Grappig weetje is dat de serie gebaseerd is op een piraat die werkelijk heeft bestaan (Stede Bonnet, The Gentleman Pirate: https://nl.wikipedia.org/wiki/Stede_Bonnet) en dat veel van de gebeurtenissen in de serie zijn gebaseerd op dingen die echt zijn gebeurd. Waarschijnlijk wel iets anders en minder grappig dan in de serie, maar ik was wel verrast dat het feit dat Bonnet en Blackbeard een poos samen op een schip hebben gezeten echt is gebeurd.

Ik moet de laatste afleveringen nog kijken dus ik ben benieuwd of het verhaal nog kansen biedt voor een tweede seizoen. Volgens Wikipedia niet ;-)
avatar Futsudo
6.7
25 maa 2022
Bedankt BlackBiker voor je review ik ga een poging wagen.
Our Flag Means Death