Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vantage Point serie in productie bij NBC

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.

NBC werkt aan een thriller-dramaserie die gebaseerd is op de film Vantage Point uit 2008. De serie is afkomstig van Barry Levy (L.A.'s Finest), de schrijver van de film. Neil H. Moriz van Original Films (The Boys), Josh Berman (The Blacklist) van Osprey Productions en Sony Pictures TV zijn ook betrokken bij de nieuwe serie.

De film draait om een moordaanslag op de president van de Verenigde Staten en volgt verschillende personages. De serie speelt zich af in het tijdperk van nepnieuws, waar de waarheid niet altijd lijkt zoals het is. Het verhaal wordt vertelt vanuit verschillende perspectieven, wat de kijkers in een positie brengt om te beslissen wat er werkelijk is gebeurd. In de film waren de hoofdrollen voor onder andere Dennis Quaid (Goliath) en Matthew Fox (Lost). Wie de hoofdrol in de serie zal gaan vervullen is niet bekend.

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_michaeljackson
04 dec 2020 10:54 -
cool ik vond het een geweldige gave film ik ga ook absoluut zeker de serie kijken
Reageer
avatar_renzoroy
05 dec 2020 12:42 - 05 dec 2020 13:00
Dat was toch die slaap film met de (in die film) zeer slecht acterende Matthew Fox uit Lost? Dat was weer zo'n 13 in een dozijn film. Kan ik deze serie iig skippen :)
Reageer
avatar_michaeljackson
13 dec 2020 11:09
Onzin het was alles behalve een slaapfilm het was een super spannende actie thriller van begin tot einde met veel verrassende plotwendingen en Matthew fox is zeker geen slechte acteur als jij dat een slechte acteur vind weet jij niet wat ECHTE slechte acteurs zijn.
Reageer
avatar_renzoroy
14 dec 2020 14:55
Haha, oh je bedoeld die plot twisten die ruim van tevoren te voorspellen waren. Ja, heel spannend. Matthew Fox zie je tegenwoordig echt nergens meer in. Zo goed is die :P
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01