Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vantage Point serie in productie bij NBC

Vantage Point serie in productie bij NBC

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
NBC werkt aan een thriller-dramaserie die gebaseerd is op de film Vantage Point uit 2008. De serie is afkomstig van Barry Levy (L.A.'s Finest), de schrijver van de film. Neil H. Moriz van Original Films (The Boys), Josh Berman (The Blacklist) van Osprey Productions en Sony Pictures TV zijn ook betrokken bij de nieuwe serie.

De film draait om een moordaanslag op de president van de Verenigde Staten en volgt verschillende personages. De serie speelt zich af in het tijdperk van nepnieuws, waar de waarheid niet altijd lijkt zoals het is. Het verhaal wordt vertelt vanuit verschillende perspectieven, wat de kijkers in een positie brengt om te beslissen wat er werkelijk is gebeurd. In de film waren de hoofdrollen voor onder andere Dennis Quaid (Goliath) en Matthew Fox (Lost). Wie de hoofdrol in de serie zal gaan vervullen is niet bekend.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

seriefan90
seriefan90 4 december 2020, 10:54
cool ik vond het een geweldige gave film ik ga ook absoluut zeker de serie kijken
renzoroy
renzoroy 5 december 2020, 12:42
Dat was toch die slaap film met de (in die film) zeer slecht acterende Matthew Fox uit Lost? Dat was weer zo'n 13 in een dozijn film. Kan ik deze serie iig skippen :)
seriefan90
seriefan90 13 december 2020, 11:09
Onzin het was alles behalve een slaapfilm het was een super spannende actie thriller van begin tot einde met veel verrassende plotwendingen en Matthew fox is zeker geen slechte acteur als jij dat een slechte acteur vind weet jij niet wat ECHTE slechte acteurs zijn.
renzoroy
renzoroy 14 december 2020, 14:55
Haha, oh je bedoeld die plot twisten die ruim van tevoren te voorspellen waren. Ja, heel spannend. Matthew Fox zie je tegenwoordig echt nergens meer in. Zo goed is die :P
Log in om een reactie achter te laten