Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vantage Point serie in productie bij NBC

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.

NBC werkt aan een thriller-dramaserie die gebaseerd is op de film Vantage Point uit 2008. De serie is afkomstig van Barry Levy (L.A.'s Finest), de schrijver van de film. Neil H. Moriz van Original Films (The Boys), Josh Berman (The Blacklist) van Osprey Productions en Sony Pictures TV zijn ook betrokken bij de nieuwe serie.

De film draait om een moordaanslag op de president van de Verenigde Staten en volgt verschillende personages. De serie speelt zich af in het tijdperk van nepnieuws, waar de waarheid niet altijd lijkt zoals het is. Het verhaal wordt vertelt vanuit verschillende perspectieven, wat de kijkers in een positie brengt om te beslissen wat er werkelijk is gebeurd. In de film waren de hoofdrollen voor onder andere Dennis Quaid (Goliath) en Matthew Fox (Lost). Wie de hoofdrol in de serie zal gaan vervullen is niet bekend.

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_michaeljackson
04 dec 2020 10:54 -
cool ik vond het een geweldige gave film ik ga ook absoluut zeker de serie kijken
Reageer
avatar_renzoroy
05 dec 2020 12:42 - 05 dec 2020 13:00
Dat was toch die slaap film met de (in die film) zeer slecht acterende Matthew Fox uit Lost? Dat was weer zo'n 13 in een dozijn film. Kan ik deze serie iig skippen :)
Reageer
avatar_michaeljackson
13 dec 2020 11:09
Onzin het was alles behalve een slaapfilm het was een super spannende actie thriller van begin tot einde met veel verrassende plotwendingen en Matthew fox is zeker geen slechte acteur als jij dat een slechte acteur vind weet jij niet wat ECHTE slechte acteurs zijn.
Reageer
avatar_renzoroy
14 dec 2020 14:55
Haha, oh je bedoeld die plot twisten die ruim van tevoren te voorspellen waren. Ja, heel spannend. Matthew Fox zie je tegenwoordig echt nergens meer in. Zo goed is die :P
Reageer

Laatste nieuws

De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe Sherlock Holmes-serie, genaamd The Irregulars.
Vandaag, 09:00
De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
Gisteren, 16:00
1
Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.
Gisteren, 15:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
Gisteren, 13:00
1