Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Het herfstschema 2023-2024 van The CW is bekendgemaakt

Het herfstschema 2023-2024 van The CW is bekendgemaakt

The CW maakt zich op voor de herfst en heeft zijn schema voor het herfstgedeelte van het komende televisiejaar 2023-24 bekendgemaakt.
The CW Network lanceert in het najaar van 2023 zijn primetime programma van zeven nachten in 2023-24 met een strategische mix van nieuwe en terugkerende originele scriptseries en spannende nieuwe alternatieve programmering, zo werd bekendgemaakt door Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network.

Er zijn meer series met een eerste seizoen dan ooit tevoren die de zeven avondblokken vullen. Terugkerende series en programma's voor de herfst zijn All American (2018) (seizoen zes), Masters of Illusion (2014) (seizoen dertien, het tiende op The CW), Penn & Teller: Fool Us (seizoen tien), Whose Line Is It Anyway (seizoen twintig, het twaalfde op CW), en World's Funniest Animals (seizoen vier).

Children Ruin Everything

'Nieuwe' najaarsseries (de meeste afleveringen zijn al elders uitgezonden) zijn onder meer 61st Street (seizoen één, uitgezonden op AMC), Children Ruin Everything (seizoen één, eerder te zien op Roku Channel), Everyone Else Burns (seizoen één, Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk), FBoy Island (seizoen drie, voorheen een HBO Max programma), I Am (seizoen één), Run The Burbs (seizoen één, CTV in Canada), Son of a Critch (seizoen één, CTV in Canada), The Spencer Sisters (seizoen één, CTV in Canada), en Sullivan's Crossing (seizoen één, van CTV in Canada).

Seizoen vier van Walker debuteert halverwege het seizoen en wordt aangevuld met het tweede en laatste seizoen van 61st Street en de première van spin-off FGirl Island.

Het lot van All American: Homecoming, Gotham Knights en Superman & Lois zijn nog niet bekend. Aangezien The CW zich richt op goedkope programma's, is het onwaarschijnlijk dat veel of geen van deze programma's zullen overleven.

Hier is meer informatie over het nieuwe seizoen van The CW:

THE CW'S 2023 HERFST PRIMETIME SCHEMA

Maandag
20:00 - All American (2018) - Seizoen 6
21:00 - 61st Street - Serie première

Dinsdag
20:00 - Son of a Critch - Serie première
20:30 - Run The Burbs - Serie première
21:00 - Children Ruin Everything - Serie première
21:30 - Everyone Else Burns - Serie première
The Spencer Sisters

Woensdag
20:00 - Sullivan's Crossing - Serie première
21:00 - The Spencer Sisters - Serie première

Donderdag
20:00 - FBoy Island - Serie première

Vrijdag
20:00 - Penn & Teller: Fool Us - Seizoen 10
21:00 - Whose Line Is It Anyway - Seizoen 18

Zaterdag
20:00 - Masters of Illusion (2014) - Seizoen 10
21:00 - World's Funniest Animals - Seizoen 4

Zondag
20:00 - I Am Films

All American (2018)

THE CW NETWORK KONDIGT ZIJN PRIMETIME SCHEMA AAN VOOR 2023-2024

The CW begint de week met de succesvolle, terugkerende serie All American (2018) op maandag, gevolgd door het aangrijpende drama 61st Street met Courtney B. Vance in de hoofdrol.

Komedie is terug bij The CW op dinsdag met nieuwe series Son of a Critch, Run The Burbs, Children Ruin Everything en Everyone Else Burns.

Nieuwe vrouwelijke drama's Sullivan's Crossing en The Spencer Sisters debuteren op woensdag.

Donderdagen verwelkomen een gloednieuw seizoen van de veelgeprezen reality-franchise FBoy Island onder leiding van Nikki Glaser.

Penn & Teller: Fool Us keert terug voor een magisch seizoen tien, samen met nieuwe presentatrice Brooke Burke op vrijdag.

De betovering gaat door met Masters of Illusion (2014) op zaterdag, gevolgd door een nieuw seizoen van lachen met World's Funniest Animals.

Zondag is een avond van samen kijken met de fascinerende serie I Am films.

Het met sterren overladen Critics Choice Awards keren terug naar The CW op 14 januari 2024.

Walker

Het vierde seizoen van de terugkerende serie Walker en het langverwachte FGirl Island gaan halverwege het seizoen in première.

"Dit najaar begint The CW aan de eerste stap om groter en breder te worden door onze kijkers een grote verscheidenheid aan programmering te bieden, van eersteklas volwassen drama's tot gewaagde comedyseries en binge-waardige ongescripte franchises", aldus Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network. "We presenteren een herfstprogramma met klassieke CW-series zoals de grote succesvolle serie All American (2018) en nieuwe topdramaseries zoals 61st Street, Sullivan's Crossing en The Spencer Sisters. Met trots brengen we komedie terug naar The CW op dinsdagavond met enkele van de grappigste en hartverwarmende comedyseries voor de hele familie op televisie met Son of a Critch, Run The Burbs, Children Ruin Everything en Everyone Else Burns. We zijn verheugd om een van de grootste en meest buitensporige ongescripte franchises op televisie, FBoy Island, te verwelkomen in The CW familie naast langlopende succesvolle alternatieve series Penn & Teller: Fool Us, Whose Line Is It Anyway, Masters of Illusion (2014) en World's Funniest Animals. En op zondag komt er een seizoen lang een familieavond, te beginnen met de veelgeprezen I Am-filmreeks. De nieuwe CW is nu een zendernetwerk gebouwd voor een zenderpubliek."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten