Gotham Knights

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2023 - heden
NetwerkThe CW
1x11  6 juni 2023Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2023 - heden
Netwerk:The CW
Gotham Knights is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in 2023.

In de nasleep van de moord op Bruce Wayne, smeedt zijn opstandige geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader. Als de meest gezochte criminelen van de stad, moet deze afvallige bende buitenbeentjes vechten om hun namen te zuiveren in een Gotham die is afgedaald in de gevaarlijkste die het ooit is geweest. Hoop komt echter uit de meest onverwachte hoek, want dit team van niet-overeenkomende voortvluchtigen zal de volgende generatie redders worden, bekend als de Gotham Knights.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Baldr
8
16 maa 2023
Vond ze een mooie sfeer gecreëerd hebben, een aanrader. Vond de rol van de Jokers dochter goed gecast en gespeeld. De "zoon" van Bruce zie je al echt de nieuwe Batman aan af...de rol van Robin had ik eerlijk gezegd anders verwacht maar juist diegene waar je het zou van verwachten heeft denk ik een hele andere rol...voor een pilot echt niet slecht

Vergelijkbare series

Gotham Knights