Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FOX vernieuwt, cancelt en bestelt

FOX heeft twee series gecanceld, vele series vernieuwd en besteld voor seizoen 2022-2023.

FOX heeft talloze nieuwe en terugkerende series aangekondigd die kijkers kunnen gaan zien in het komende televisieseizoen van 2022-2023.

Kijk uit Los Angeles er zijn nog meer rampen op komst! FOX heeft 9-1-1 vernieuwd met een zesde seizoen. De finale van het vijfde seizoen werd 16 mei uitgezonden. In Nederland is de serie te zien bij FOXNL en Disney+.

9-1-1

Captain Strand en zijn bemanning komen terug voor het televisieseizoen 2022-2023. 9-1-1: Lone Star is vernieuwd door FOX met een vierde seizoen. Op 16 mei werd de derde seizoensfinale uitgezonden. In Nederland is de serie te zien bij FOXNL en Disney+.

Kat en haar vrienden (zowel harige als menselijke) komen terug voor het tv-seizoen 2022-2023. Call Me Kat is vernieuwd met een derde seizoen op FOX. De finale van het tweede seizoen werd uitgezonden op 5 mei.

Call Me Kat

Chastain Memorial Hospital blijft open voor het televisieseizoen 2022-2023. The Resident is door FOX met een zesde seizoen verlengd . De finale van het vijfde seizoen werd 17 mei uitgezonden. In Nederland is de serie te zien bij FOXNL en Disney+.

Kelly, Shrub en de andere inwoners van een bepaald stadje krijgen een tweede kans. FOX heeft de laag gewaardeerde Welcome to Flatch mockumentary vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen zal eindigen op 26 mei.

Welcome to Flatch

Hoewel we niet weten wanneer ze worden uitgezonden, weten we wel dat ook Bob's Burgers, The Cleaning Lady (US), Crime Scene Kitchen, Family Guy, The Great North, Hell's Kitchen (US), Housebroken, The Masked Singer en The Simpsons allemaal terug zullen keren in 2022-23. Fantasy Island en Lego Masters (US) zouden deze zomer terugkeren, maar ze zullen nu ergens tijdens het reguliere seizoen worden uitgezonden.

Beat Shazam, Don’t Forget the Lyrics!, Masterchef (US) en So You Think You Can Dance zullen deze zomer terugkeren.

Married... with Children zal nieuw leven worden ingeblazen met een nieuwe geanimeerde versie van de populaire FOX-sitcom uit 1987-1997. Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate en David Faustino zullen hun rol als de Bundy-clan opnieuw opnemen als de serie verder gaat als animatie. Er is nog geen netwerk aan de serie verbonden, maar het zou waarschijnlijk op FOX, Hulu of Peacock terechtkomen. De animatieserie bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase.

Nieuwe FOX-series zijn ook Accused, Alert, Gordon Ramsay's Food Stars, Grimsburg, Krapopolis en Monarch (die eerder dit jaar werden uitgesteld).

Pivoting is gecanceld door FOX in nagelbijter na één seizoen. De tien afleveringen van de serie werden uitgezonden van januari tot maart van dit jaar.

Pivoting

Het lot van Leah Franklin Dupont blijft mogelijk onopgelost nadat FOX het eerstejaarsdrama Our Kind of People heeft gecanceld.

Our Kind of People
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
18 Mei 2022 10:54 -
Married… with Children die terugkeert in deze tijd, zie je het al voor je? De serie deed het vroeger zo goed omdat we toen in een heel andere wereld leefde waar het nog mogelijk was om grappen te maken over iemands uiterlijk. Mensen zijn tegenwoordig veels te snel beledigd om dit weer tot een succes te kunnen maken.

Mooie compilatie van Al Bundy's beste beledigingen: https://www.youtube.com/watch?v=rgDtgyzVZYk
Reageer
avatar_BlackBiker
18 Mei 2022 15:04
Haha, nee, dat zie ik ook niets worden in deze tijd waarin veel "influencers" om het minste of geringste zijn "gekwetst". De show in zijn originele vorm wordt nu binnen no-time "gecancelled" op "social" media ben ik bang. En omdat de netwerk bobo's dat risico vast niet willen nemen zal dit waarschijnlijk niet meer dan een slap aftreksel van de oorspronkelijke serie worden.

Heel wat aanhalingstekens in de eerste zin, maar dat komt omdat ik die figuren die roepen wat wij moeten denken en vinden niet echt serieus neem. Anderen hier kennelijk wel, want je had al een anoniem duimpje omlaag te pakken zag ik.
Reageer