Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier een van de meest beken premières op Disney+

Marvel's The Falcon and the Winter Soldier een van de meest beken premières op Disney+

De première van de Amerikaanse superheldenserie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier voegt zich bij de meest bekeken premières op Disney+.
De première van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier, die op 19 maart plaatsvond, staat in de top drie. De serie staat samen met de premières van Marvel's WandaVision en het tweede seizoen van The Mandalorian in de lijst. Bij de ranking wordt er gekeken naar het eerste weekend dat de serie op Disney+ staat. Er zijn inmiddels al twee afleveringen te bekijken van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier op Disney+.

Marvel's The Falcon and the Winter Soldier draait om de twee beste vrienden van Captain America. James Buchanan "Bucky" Barnes/Winter Soldier wordt gespeeld door Sebastian Stan (Political Animals) en Sam Wilson/Falcon wordt gespeeld door Anthony Mackie (Altered Carbon). The Winter Soldier en The Falcon gaan samen op avontuur.


Anthony Mackie als Sam Wilson en Sebastian Stan als James Buchanan "Bucky" Barnes
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

helloitsme1170
helloitsme1170 30 maart 2021, 12:31
Sorry, maar wat/wie is uw bron? Het was wel aangekondigd als een 'Miniserie' en ik vind dit informatie nergens anders!
TimGo10
TimGo10 30 maart 2021, 17:43
Dit vraag ik me inderdaad ook af. Ik zie het nergens
DagmarKrijt
DagmarKrijt 30 maart 2021, 19:05
Sorry, ik denk dat ik hier inderdaad een fout heb gemaakt. Het stond in de kop van dit bericht: https://www.renewcanceltv.com/the-falcon-and-the-winter-soldier-renewed-for-season-2-by-disney/. Ik heb het gecontroleerd en in andere berichten zie ik nu inderdaad dat ze het alleen over een -mogelijk- tweede seizoen. En dat er niets is bevestigd. Ik kan het zelf niet veranderen, maar ik heb het gemeld. Bedankt voor de oplettendheid!
maussie00
maussie00 30 maart 2021, 18:17
klopt helemaal niet...........
Log in om een reactie achter te laten