Political Animals

7.5 / 10
43 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20122012 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:USA Network
Political Animals is een Amerikaanse dramaserie van de zender USA. De serie ging in première op 17 juli 2012.

Elaine Barrish is voormalig First Lady en gescheiden, momenteel werkzaam als minister van buitenlandse zaken. Ze vind een onwaarschijnlijke bondgenoot in een journalist, die voorheen Barrish met de grond gelijk maakte.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Political Animals.

Nieuws (4)

De productie van de Marvel spinoff heeft vertraging opgelopen, mede door het coronavirus. Hierdoor kan de serie niet in de verwachte periode in première gaan.
vr 24 juli
Gisteren waren de Critics' Choice Television Awards. Wie waren genomineerd en wie zijn de winnaars? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. De winnaars staan dikgedrukt. Beste comedy series • The Big Bang...
11 jun 2013
1
Het awards seizoen gaat nog steeds door. Gisteren werden de SAG (Screen Actors Guild) Awards uitgereikt. Ook bij deze awards is een deel weggelegd voor onze zo geliefde TV-series. Onder elke categorie worden alle...
28 jan 2013
5

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem