Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, aflevering 28

Showtime, aflevering 28

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Affair

Het begint al met Fiona Apple, dan krijgen we een serie die je gezien moet hebben. Het geeft je iets om over na te praten, om over na te denken en laat onbeschaamd zien wat de verschillen zijn tussen man en vrouw.

Het eerste seizoen liet me al verbaasd staan, het tweede seizoen zo nodig nog meer. Roelof en ik hadden regelmatig een napraat sessie over wie nu de waarheid sprak, wie het niet zo nauw nam met de waarheid en wie ronduit loog. The Affair is niets wat ik ooit eerder heb gezien.
Het is gesplitst in twee delen, het ene half uur is voor de vrouw de ander voor de man. Het speelt zich af in hetzelfde tijdbestek en geeft vaak een totaal ander beeld van dezelfde gebeurtenis. Zelfs de kleding en haardracht (vooral van de vrouw, gezien door de ogen van de man) zijn vaak totaal anders.

The Affair laat de naakte waarheid zien van de gevolgen van een affaire. Er zijn meer mensen bij betrokken dan de vreemdgangers lief zijn. Sommige emoties vallen je als kijker rauw op je dak, weer iets om over na te praten. Maar vaak is het in de huiskamer het eerste half uur muisstil. Je verwerkt wat je gezien hebt en dan kan de discussie losbarsten. Op 20 november gaat het derde seizoen van start, mis het niet.

Dit was de radiocolumn, wat Richard en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is Nat King Cole – Nature Boy

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

ErikE
ErikE 19 november 2016, 13:17
Volgens een email van mijnserie.nl gaat dit bericht ovver "sons of anarchy" ???
Mandy1966
Mandy1966 19 november 2016, 14:34
Dat kan heel goed, Richard en ik hebben ook de serie Sons of Anarchy besproken, luister naar het fragment en je hoort wat we besproken hebben over SoA.
Log in om een reactie achter te laten