Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 24

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Walking Dead

Zelfs al kijk je niet naar The Walking Dead, zal je vast wel eens wat voorbij hebben zien of horen komen over de zombie apocalypsserie van AMC. Al vanaf 2010 domineert de horrorserie, samen met Game of Thrones, het serienieuws en ook op televisie en internet is de serie niet meer weg te denken. Het zevende seizoen gaat op 23 oktober van start en een achtste seizoen is inmiddels al aangekondigd.

En de meningen zijn nogal verdeeld over deze serie. De één vindt het geweldig en de ander is ergens halverwege al gestopt met kijken. En ik snap beide sentimenten. The Walking Dead is niet consequent in zijn optreden. Seizoenen gaan van briljant naar ronduit slecht naar goed naar het kan beter en weer terug. Dat maakt dat sommigen de serie laten vallen als een baksteen. Anderen, zoals ik, kunnen en willen de serie niet laten vallen.

Het is een soort vreemde fascinatie geworden. The Walking Dead en ik hebben een soort haat-liefde verhouding. Ik wil niet dat sommige karakters dood gaan en als ze dan toch het loodje leggen haal ik mijn schouders op en ga weer door waar ik mee bezig was. Oké, toegegeven Daryl, Michonne, Rick, Carol, Glenn, Maggie en Carl zijn tot nu toe nog steeds in leven dus is er weinig onvrede bij mij. Maar mijn angst dat Daryl het veld moet ruimen is groot.

Fanfavoriet Daryl, ook die van mij en mijn dochter Nimuë, staat hoog getipt als degene die door Negan en Lucille neer geknuppeld wordt. We zullen het zien 24 oktober, maar ik zal waarschijnlijk daarna nog steeds blijven kijken.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.De plaat van de week is The Clash – Should I Stay or Should I Go

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
25 okt 2016 15:35 -
Zo ervaar ik The Walking Dead nou ook.Ik had overigens niet verwacht dat diegenen die zijn neergeknuppeld, neergeknuppeld zouden worden. Zat toch wel even verbijsterd te kijken. Met name bij het tweede slachtoffer.
Reageer
avatar_Mandy1966
25 okt 2016 16:32
Ja, dat was zo onverwacht, maar wel super goed. En de acteerprestaties van Morgan en Lincoln gingen door het dak.
Reageer

Laatste nieuws

Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Vandaag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Vandaag, 14:02
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
8
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00