Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Al vijfduizend series en de teller loopt

Net voor het nieuwe jaar heeft MijnSerie nog een mijlpaal behaald. Op 28 december 2015 werd de vijfduizendste serie toegevoegd aan de database van MijnSerie, en de teller loopt nog steeds. Zeker sinds de MijnSerie-lezer zelf de series kan toevoegen loopt de teller harder op dan voorheen. De serie fan kan sinds 26 november 2015 zelf zijn favorieten serie toevoegen en daar wordt sindsdien ook gebruik van gemaakt. Het leuke is ook dat er series worden geplaatst waar je normaal niet zo snel aan zou denken, zoals bijvoorbeeld; Langs de oevers van de Yangtze, de Belgische soapserie Thuis of de Engelse komedie uit de jaren ’80 Sorry!De eerste serie die Jos {Lange} op 11 augustus 2009 aan de database toevoegde was de misdaadserie Life. Life heeft twee seizoenen gehad met een totaal van 32 afleveringen. De hoofdrol werd gespeeld door Damian Lewis, die we binnenkort kunnen gaan zien in de misdaadserie Billions. Lewis speelt in Life de politieagent Charlie Crews die na onschuldig in de gevangenis te hebben gezeten weer terugkeert in de maatschappij en zijn oude baan. NBC heeft de serie uitgezonden, de première was op 26 september 2007 en de allerlaatste aflevering is op 8 april 2009 uitgezonden.De vijfduizendste serie die is ook door Jos toegevoegd zoals gezegd op 28 december 2015. De komedieserie van BBC One Whatever Happened to the Likely Lads was een vervolg op de serie uit de jaren ’60 The Likely Lads. Op 9 januari 1973 ging de eerste aflevering in première en op 9 april 1974 werd de laatste reguliere aflevering uitgezonden. Op 24 december 1974 is er nog één speciale kerstaflevering uitgezonden. En in 1976 is er nog een The Likely Lads film uitgezonden. De hoofdrollen werden gespeeld door Rodney Bewes en James Bolam.Inmiddels zijn er op het moment dat ik dit schrijf 30 series bijgekomen, de laatste Tappajan Näköinen Mies, een Finse serie. De teller staat dus nu op 5030 series en waarschijnlijk als deze column gepubliceerd wordt zullen er weer een aantal zijn bijgekomen. Nu de lezer van MijnSerie zelf de series kan toevoegen gaat dat aantal rap omhoog. En dat is precies de bedoeling. MijnSerie is al het grootste serieplatform in de Benelux en MijnSerie wil niet stoppen met groeien. Regelmatig worden er updates geplaatst en nieuwe features toegevoegd.Zoals de feature dat er nu ook producenten en schrijvers toegevoegd zijn aan een serie, of dat je nu ook speciale afleveringen kunt zien en afvinken. MijnSerie staat niet stil en de updates zullen dan ook in 2016 niet stoppen. Terwijl ik dit schrijf worden er weer onderzoeken en updates gemaakt en uitgevoerd. Als serie-fanaat kom je op MijnSerie niets tekort. Er wordt zelfs naar de mogelijkheid gezocht om ook afleveringen te kunnen gaan aanbieden, al is dat voorlopig nog toekomstmuziek want dat heeft alles met uitzendrechten te maken.

Voor nu een vriendelijke tellergroet en tot de volgende column,

Mandy

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_CC11
12 jan 2016 15:20 -
Proficiat daarvoor !
Reageer
avatar_Diany
12 jan 2016 17:34 -
Top! Het is dan ook de meest handige site voor het bijhouden van je series, dus ik zou zeggen, Keep up the Good Work!
Reageer
avatar_flickscully
12 jan 2016 17:42 -
Nice goed bezig, ik ben ook een fanatieke serievolger
Reageer
avatar_HiMyNameIsJoey
13 jan 2016 10:16 -
Super gaaf!
Reageer
avatar_tweemaalh
13 jan 2016 17:14 -
Op naar de volgende 5000
Reageer
avatar_appeltjes
25 jan 2016 11:17 -
er is een nieuwe serie gestart met Brandy Zoe ever after, maar ik zie dat deze nog niet op de site staat? kan deze nog toegevoegd worden?

groetjes
Reageer