Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

November 2020: MijnSerie in 500 woorden

December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.

Wordt het dan niet eens tijd om de horeca open te gooien en de tuincentra en meubelzaken dicht te doen. Kunnen de hardwerkende horecamensen ook nog wat centjes verdienen aan het einde van het jaar. Maar vooralsnog lijkt het erop dat we thuis in zeer besloten kring Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw moeten gaan vieren.

En onder het mom laten we het thuis dan maar gezellig maken hebben vele mensen besloten om nu al de kerstversiering buiten te hangen. En dat ziet er best wel gezellig uit, al is de Sint dan nog niet het land uit. Laat de kerstverlichting maar vast voor wat gezelligheid zorgen, moeten vele mensen hebben gedacht en ik geef ze geen ongelijk.

November was ook de maand dat we het trieste nieuws kregen dat er een schrijver van MijnSerie aan corona was bezweken. Karin Witowski zal zeker gemist worden. Maar wat valt er eigenlijk verder te vertellen over november, behalve dat veel hetzelfde was. Misschien dat Trump de verliezer is die niet wil opgeven, of dat ook de politiek in Nederland niet geheel saai te noemen was.

Helaas kan de familie van Nicki Verstappen nog niet zeggen dat de zaak is afgerond al is de dader veroordeelt. Een documentaire hierover is onlangs uitgezonden. Maar in november waren er wel wat series die uitkwamen en de moeite van het kijken waard. Dus helemaal vervelen hoefde wij ons als seriefans nog niet.

Wel is het herfstschema een winterschema geworden en is het afwachten of volgend jaar deze tijd alles weer bij het ‘oude’ zal zijn. Zijn er dan geen positieve dingen te melden. Ja wel, de serie van het jaar verkiezing komt eraan. Dat betekent altijd veel werk voor de schrijvers die daaraan meedoen. De verkiezing is al vele jaren een mooie afsluiting van het MijnSerie jaar.

In november hebben we ook een aantal nieuwe schrijvers mogen begroeten in ons schrijversteam. Altijd leuk nieuwe schrijvers, die brengen weer nieuwe inzichten mee over series. Er waren zeker series die in aanmerking kunnen komen voor een prachtige recensie. Er waren nieuwe en reeds bestaande series die het waard zijn om over te schrijven.

Deze series zullen ook zeker aan bod gaan komen in de serie van het jaar verkiezing. Het zou mij zeer verbazen als ze niet één of zelfs meerdere keren genomineerd gaan worden. Maar dat is altijd afwachten, verkiezingen zijn altijd lastig te voorspellen en lang geleden heb ik al besloten om er geen geld op te zetten.

Waarschijnlijk omdat ik dan zeker ga verliezen al denk ik zeker te weten wie er dit jaar toch wel met een prijs naar huis mag gaan. En ook dit jaar zullen er uiteraard weer kiezers zijn die het niet eens zullen zijn met de uitslag. Ach, zo gaat het elk jaar.

Met vriendelijke keuzegroet,
Mandy
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00