I'm Dying Up Here

6.3 / 10
60 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkShowtime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Showtime
I'm Dying Up Here is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 4 juni 2017.

In de beroemde en beruchte LA stand-up comedy scene van de jaren '70, waar de carrière van de meeste komedie superstars begon, 'I'm Dying Up Here', gaat het om de geïnspireerde en beschadigde psyches die de hilarische, maar complexe zaken van het publiek aan het lachen maken. De serie is gebaseerd op William Knoedelseder's boek met dezelfde naam.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I'm Dying Up Here.

Nieuws (12)

Het drieëntwintigste seizoen van Silent Witness verschijnt eerst op NPO Plus, niet veel later is het seizoen ook wekelijks te bekijken bij NPO 1 Extra.
za 29 augustus
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
ma 13 juli
HBO heeft de trailer van I Know This Much is True naar buiten gebracht. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.
24 mrt 2020

Populaire reacties (2)

8.5
29 sep 2018
Gisteren helaas gecancelled :(
8.5
08 sep 2017
verlengd voor een 2e seizoen :)