Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in dramaserie Swimming With Sharks

De acteurs Thomas Dekker, Finn Jones, Donald Sutherland krijgen rollen in de serie Swimming With Sharks, een dramaserie die Lionsgate maakt voor Quibi.

De serie Swimming With Sharks is een eigentijdse update van de film van George Huang uit 1994. De serie is geschreven en geproduceerd door Kathleen Robertson (Murder in the First) en geregisseerd door Tucker Gates (Homeland).

De actrices Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina) en Diane Kruger (The Bridge (2013) krijgen hoofdrollen in de serie Swimming With Sharks, zo werd eerder al bekend.

In de serie-aanpassing werkt Lou (Kiernan Shipka), een jonge vrouwelijke assistent, voor Joyce (Diane Kruger), het vrouwelijke hoofd van een filmstudio. Het is een bedrijf vol manipulatie en intriges. Maar weinigen in de filmstudio weten dat Lou hen op termijn te slim af zal zijn. In de oorspronkelijke speelfilm werden de hoofdrollen gespeeld door twee mannen, namelijk Frank Whaley en Kevin Spacey.


Thomas Dekker

Quibi heeft nu gemeld dat ook Thomas Dekker, Finn Jones, Donald Sutherland te zien zijn in Swimming With Sharks. Thomas Dekker (Heroes) speelt Travis, een van Joyce's assistenten. Hij wordt routinematig beledigd en vernederd door Joyce en gebruikt de macht die hij heeft door de stagiaires die onder hem werken te kleineren.


Finn Jones

Finn Jones (Marvel's Iron Fist) speelt Marty, de assistent productie van Joyce, die ook het slachtoffer is van het chronische verbaal geweld. Donald Sutherland (Trust (2018) speelt Redmond, de baas van de filmstudio die is opgericht door zijn grootvader. Hij is roofzuchtig en ligt thuis in een ziekenhuisbed, maar toch is hij vastbesloten om zo lang als hij kan aan de macht te blijven.


Donald Sutherland
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56