Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in dramaserie Swimming With Sharks

Meer bekend over acteurs in dramaserie Swimming With Sharks

De acteurs Thomas Dekker, Finn Jones, Donald Sutherland krijgen rollen in de serie Swimming With Sharks, een dramaserie die Lionsgate maakt voor Quibi.
De serie Swimming With Sharks is een eigentijdse update van de film van George Huang uit 1994. De serie is geschreven en geproduceerd door Kathleen Robertson (Murder in the First) en geregisseerd door Tucker Gates (Homeland).

De actrices Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina) en Diane Kruger (The Bridge (2013) krijgen hoofdrollen in de serie Swimming With Sharks, zo werd eerder al bekend.

In de serie-aanpassing werkt Lou (Kiernan Shipka), een jonge vrouwelijke assistent, voor Joyce (Diane Kruger), het vrouwelijke hoofd van een filmstudio. Het is een bedrijf vol manipulatie en intriges. Maar weinigen in de filmstudio weten dat Lou hen op termijn te slim af zal zijn. In de oorspronkelijke speelfilm werden de hoofdrollen gespeeld door twee mannen, namelijk Frank Whaley en Kevin Spacey.


Thomas Dekker

Quibi heeft nu gemeld dat ook Thomas Dekker, Finn Jones, Donald Sutherland te zien zijn in Swimming With Sharks. Thomas Dekker (Heroes) speelt Travis, een van Joyce's assistenten. Hij wordt routinematig beledigd en vernederd door Joyce en gebruikt de macht die hij heeft door de stagiaires die onder hem werken te kleineren.


Finn Jones

Finn Jones (Marvel's Iron Fist) speelt Marty, de assistent productie van Joyce, die ook het slachtoffer is van het chronische verbaal geweld. Donald Sutherland (Trust (2018) speelt Redmond, de baas van de filmstudio die is opgericht door zijn grootvader. Hij is roofzuchtig en ligt thuis in een ziekenhuisbed, maar toch is hij vastbesloten om zo lang als hij kan aan de macht te blijven.


Donald Sutherland
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten