Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Vier nieuwe acteurs gecast voor Apple TV+ dramaserie Firebug

Apple TV+ heeft vier nieuwe acteurs gecast voor de aankomende dramaserie Firebug.
Rafe Spall, Greg Kinnear, Ntare Guma Mbaho Mwine en Hannah Emily Anderson (foto onder, van links naar rechts) vormen de ensemblecast van Firebug, de aankomende dramaserie van Apple Studios en bedenker Dennis Lehane, met Taron Egerton in de hoofdrol en als uitvoerend producent.

15400 Firebug cast

Naast Egerton voegen de vier zich bij de eerder aangekondigde Jurnee Smollett en John Leguizamo.

Firebug, geschreven door Lehane en losjes geïnspireerd op ware gebeurtenissen, volgt een verontruste detective en een raadselachtige brandstichtingsonderzoeker (Egerton) terwijl ze het spoor volgen van twee seriebrandstichters.

Naast de hoofdrol is Egerton uitvoerend producent, samen met Richard Plepler via Eden Productions, Dan Friedkin en Bradley Thomas via Imperative Entertainment en Kary Antholis.

Spall speelt momenteel in de comedyserie Trying van Apple TV+, die zijn vierde seizoen ingaat. Ook was hij te zien in de gelimiteerde westernserie The English (BBC/Amazon), de driedelige miniserie The War Of The Worlds (BBC) en de miniserie The Salisbury Poisonings (BBC).

Kinnear's rol herenigt hem met Lehane na de gelimiteerde Apple TV true crime-serie Black Bird, die Lehane creëerde en produceerde. Hij speelde tegenover Courteney Cox in Shining Vale, dat twee seizoenen lang te zien was op Starz, in de miniserie The Stand (2020) van Paramount+/Starz, gebaseerd op een boek van Stephen King en in het laatste seizoen van House of Cards (2013) (Netflix).

Mwine is bekend van zijn rol als Ronnie Davis in The Chi van Showtime. Hij speelde vorig jaar in de Prime Video-serie Dead Ringers, met in de hoofdrol Rachel Weisz en heeft een terugkerende rol als detective Raymond Griggs in The Lincoln Lawyer (Netflix).

Anderson had een rol in het eerste seizoen van de anthologie-horrorserie The Purge van USA Network. Ook was ze te zien in Gangland Undercover van History Channel.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten