Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Isaiah Mustafa en Ryan Eggold toegevoegd aan nieuwe Prime Video-serie Cross

Cross heeft nog twee namen toegevoegd aan de vaste cast. Isaiah Mustafa en Ryan Eggold voegen zich bij Aldis Hodge in de serie gebaseerd op de romans van James Patterson.

Hodge zal Alex Cross spelen, een rechercheur en forensisch psycholoog die op unieke wijze in staat is om in de geest van moordenaars en slachtoffers te graven.

In het verleden zijn er al meerdere films over Alex Cross geweest, dat weer gebaseerd is op een personage uit de romans van James Patterson. Patterson schreef maar liefst 29 boeken over Cross. Zijn eerste boek, Along Came a Spider, werd in 2001 verfilmd met Morgan Freeman in de hoofdrol. Hoewel dit het eerste boek in de lange reeks is, is het niet de eerste verfilming. In 1997 verscheen al Kiss the Girls, waarin het pubkiek voor het eerst kennis maakte met Cross op het grote scherm en ook toen werd hij gespeeld door Freeman. In 2012 kwam de film Alex Cross uit. Hierin werd het titelpersonage vertolkt door Tyler Perry.

Nu is het de beurt aan Aldis Hodge in een televisieserie om gestalte te geven aan Cross. Hodge is bekend van de Showtime-serie City on a Hill, waarin hij Decourcy Ward speelde. Showtime cancelde de serie afgelopen oktober na drie seizoenen. Hodge speelde tevens een vaste rol als Alec Hardison in het misdaaddrama Leverage. Een vervolg hierop, Leverage: Redemption, verscheen in 2021 en het tweede seizoen is in november van start gegaan. Hodge verschijnt ook hierin als Hardison, maar dan als speciale gastacteur.The Hollywood Reporter onthulde meer over de rollen die Isaiah Mustafa en Ryan Eggold zullen spelen in de Prime Video serie:

"Isaiah Mustafa (foto boven) speelt John Sampson, alias "Two-John" en "Man-Mountain". Alex' partner bij de politie en beste vriend voor dertig jaar, Sampson denkt dat Cross zich op een crisispunt bevindt en professionele hulp moet zoeken.

Ryan Eggold speelt Ed Ramsey, een charmante Midwesterner die ook over voldoende scherpe ellebogen beschikt om een plaatsje te veroveren in sociale en politieke elitekringen in Washington en New York. Glad, goed verbonden en sluw, Ramsey kan ook fysiek imposant zijn als dat nodig is - en hij heeft enkele zeer duistere geheimen. Aanvankelijk een fan van Cross, wordt hij al snel een geduchte tegenstander."Ryan Eggold (foto) speelt het hoofdpersonage Dr. Max Goodwin in het medisch drama New Amsterdam (2018) van NBC. Het laatste seizoen wordt nu uitgezonden en de finale is in januari. Ook was Eggold een vast gezicht in de reboot 90210 bij The CW. Daarin speelde hij drie seizoenen de rol van Ryan Matthews.

Iasiah Mustafa speelde eerder een rol in de bovennatuurlijke dramaserie Shadowhunters van Freeform. Daarnaast heeft hij gastrollen op zijn naam staan in ABC's Grey's Anatomy en Sirens van USA Network.

Ben Watkins is de showrunner van het drama. Een premièredatum voor Cross wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst