Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (15)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat La Casa de Papel

Er hebben 1.501 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 810 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Walking Dead

Er hebben 655 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Blacklist

Er hebben 622 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Homeland

Er hebben 490 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Homeland. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sirTruffleheart
10 apr 2020 12:51 -
Hoe geef je eigenlijk aan dat je een aflevering gezien hebt?
Reageer
avatar_tweemaalh
10 apr 2020 13:10
Je gaat naar de pagina van de serie. Daar druk je op de knop volgen, en daar kun je aanvinken welke afleveringen je gezien hebt
Reageer

Laatste nieuws

De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00