Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (03)

Populairste series afgelopen week (03)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Last of Us

Er hebben 547 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Last of Us. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat The Rookie

Er hebben 455 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Chicago Fire

Er hebben 413 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Wie is de Mol?

Er hebben 370 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 23ste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 369 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten