Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (31)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Virgin River

Er hebben 410 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Virgin River. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat Stranger Things

Er hebben 393 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Better Call Saul

Er hebben 346 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Better Call Saul. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Ex on the Beach: Double Dutch

Er hebben 319 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Ex on the Beach: Double Dutch. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 282 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 6 Oktober 2022.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst