Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (25)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Obi-Wan Kenobi

Er hebben 474 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Obi-Wan Kenobi. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat Stranger Things

Er hebben 466 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 1 juli 2022.


De derde plek is voor Peaky Blinders

Er hebben 411 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Peaky Blinders. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat The Boys

Er hebben 348 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Boys. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 331 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 6 Oktober 2022.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst