Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (24)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Stranger Things

Er hebben 597 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 1 juli 2022.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 527 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 6 Oktober 2022.


De derde plek is voor Obi-Wan Kenobi

Er hebben 442 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Obi-Wan Kenobi. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Peaky Blinders

Er hebben 346 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Peaky Blinders. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


En op de vijfde plek staat The Boys

Er hebben 324 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Boys. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst