Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (38)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Lucifer

Er hebben 497 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat Sex Education

Er hebben 465 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sex Education. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Walking Dead

Er hebben 458 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat La Casa de Papel

Er hebben 372 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 3 december 2021.


En op de vijfde plek staat Expeditie Robinson

Er hebben 320 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Expeditie Robinson. Momenteel wordt het 21ste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws