Neverland

6.9 / 10
90 min
Actie, Sciencefiction, Fantasy, Avontuur, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkSky Cinema
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20112011 (Beëindigd)
Netwerk:Sky Cinema
Neverland is een Britse fantasie-miniserie van de zenders Sky Movies en SyFy. De serie ging in première op 4 december 2011.

Peter (Charlie Rowe) en zijn maatjes zijn een stel zakkenrollers die opgegroeid zijn in de straten van Londen. Dan worden ze opgetrommeld door hun mentor Jimmy Hook (Rhys Ifans) om een schat te stelen met magische krachten die hen naar een andere wereld transporteert. Deze andere wereld heet Neverland en is een rijk met jungles en legendarische mysteries van eeuwige jeugd. Daar worden ze geconfronteerd met een groep piraten geleid door de machtbeluste Elizabeth Bonny (Anna Friel) en een groep indianen, de Kaw Tribe genaamd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Neverland.

Nieuws (2)

Apple TV+ heeft de The Essex Serpent van See-Saw Films (Top of the Lake) besteld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Perry.
wo 26 augustus
Keira Knightley krijgt een rol in de Hulu-miniserie The Other Typist. De actrice zal tevens optreden als uitvoerend producent.
12 jun 2020
2

Populaire reacties (2)

3
30 sep 2012
Wat een erg slechte mini serie. het verhaal had leuk kunnen zijn, maar tenenkrommend slecht gedaan vooral de special effects!!

Vergelijkbare series

Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Firefly
1 stem
The Cape
1 stem