Narcos

8.2 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Toontje35
8.3
30 jul 2019 22:48 -
Gaaf derde seizoen. Vond ik (nog) beter dan de eerste twee. Veel vaart,actie, spanning: 9
Reageer
avatar_toetje1977
9
24 sep 2017 02:07 -
Seizoen 3... waanzinnig goed!
Reageer
avatar_rzeegers
9
07 sep 2017 20:19 -
Na de finale van Seizoen twee waarbij Pablo Escobar het leven liet, dacht ik, hoe nu verder met seizoen drie? Gelukkig heeft Columbia een rijke historie van drugskartels, en een logisch vervolg was om een nieuwe seizoen te baseren op het Cali-kartel, die mede verantwoordelijk waren voor het te pakken krijgen van Pablo. Ook dit derde seizoen kon mij weer ontzettend boeien, waarin het gehele corrupte land in die tijd naar voren kwam, de hoge bobo's van landen als de VS dit wisten, en zo het kat-en-muis-spel in de hand werken. Waarin de echte moraalridders en strijders toch koste wat kost gerechtigheid willen, en daarvoor het leven van hun en vele anderen om hen heen in gevaar brengen. De complotten, omkopingen, en door geld gekocht macht van het Cali-kartel hebben dit seizoen ook weer tot een genot gemaakt om naar te kijken! Realistisch neergezet, met hier en daar wel behoorlijk heftige scenes.
Reageer
avatar_anonymous
-
23 apr 2017 09:04 -
Geweldige serie!
Reageer
avatar_ceesb
9
14 apr 2017 12:37 -
2 afleveringen gezien. Zat mij te irriteren aan de monotone stem van de DEA agent.
Reageer
avatar_HereIsTom
8
04 jan 2017 16:48 -
Uitgekeken! Een echte aanrader, eindelijk eens een realistiche serie met een goed verhaal!
Reageer
avatar_HereIsTom
8
14 dec 2016 23:29 -
Onlangs begonnen aan deze serie, erg mooi, seizoen 1 al uitgekeken!
Reageer
avatar_Waku
8
06 sep 2016 08:31 -
Sfeervolle en broeierige misdaadserie.
Prima geacteerd. Benieuwd of er een derde reeks gaat komen met geheel nieuwe verhaallijn.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_DavidPrice
06 sep 2016 17:28
Sterker nog... 3&4!
Reageer
avatar_CC11
8
04 sep 2016 19:54 - 04 sep 2016 19:55
Ook het tweede seizoen is best wel de moeite waard al blijf ik bij mijn oordeel dat een Andres Parra, de loensende, valse Pablo uit de Colombiaanse serie "Pablo Escobar: El Patron del Mal" deze serie naar een nog hoger niveau had kunnen tillen, want Wagner Moura vind ik toch een stuk minder overtuigend in dezelfde rol.

En ja, wat de correcte weergave van het hele verhaal betreft; Netflix geeft zelf aan bij het begin van iedere aflevering dat een deel fictie is om het verhaal te dramatiseren, dus echt daarover klagen kunnen we eigenlijk ook niet doen.

En nu afwachten met wie en hoe Netflix deze reeks zal verder zetten want het was, vanwege het grote succes, al zo goed als zeker dat men niet zou stoppen na de dood van Pablo Escobar.
In Mexico zal men alvast wel wat inspiratie kunnen op doen maar men kan het verhaal ook gewoon verder zetten in Colombia met het Cali kartel of terug in de tijd gaan tot ver voor de periode van Escobar.
Keuzes genoeg dus.
Reageer
avatar_hcz
9
26 dec 2015 22:19 -
wow, heb deze serie verslonden. in 3 avonden hele seizoen bekeken. Doe normaal wel wat langer over een seizoen. Weer heel wat geleerd over de grootste drugsdealer ooit en dat op mee slepende wijze verfilmd
Dit is echt een aanrader!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.