My Husband Won't Fit

8.8 / 10
34 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
8.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:34 min20192019 (Beëindigd)
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:Netflix
My Husband Won't Fit is een Japanse romantische dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 20 maart 2019.

Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar op de universiteit en bouwen samen aan een gelukkig huwelijk. Maar na verloop van tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Husband Won't Fit.

Populaire reacties (1)

9.5
07 apr 2019
Zojuist de laatste aflevering gezien van “My husband won’t fit”. Wat een mooi verhaal! Een verademing in deze tijd van snelheid en flitsende ontwikkelingen. Hier blijf je bij de ontwikkeling van de hoofdpersonen en ga je langzaamaan begrijpen waarom ze zijn zoals ze zijn en doen zoals ze doen. En lijkt het niet erg op je eigen overwegingen en ontwikkeling?
Soms zou je willen dat Kumiko eindelijk zegt wat haar dwars zit. En je zou Kenichi willen aanraden om eens wat meer te luisteren. Maar dat is het nou juist. Dat is niet altijd makkelijk. Beiden gaan de weg op hun eigen manier en zo komen ze tot de beste conclusie.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem