My Dad the Rock Star

-
30 min
Animatie
Volg deze serie
2seizoenen/26afleveringen/2003 - 2005 
NetwerkTeleToon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20032005 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:TeleToon
My Dad the Rock Star is een Amerikaanse animatieserie van de zender TeleToon. De serie ging in première op 1 september 2003.

Hoe zou het leven zijn als je de zoon van een rockster was? Het nieuwe kind zijn in de buurt is al moeilijk genoeg; Het is nog moeilijker als je vader Rock Zilla is, een super populaire twee meter hoge miljardair-rockster. Rock besluit plotseling met pensioen te gaan en verhuist het gezin naar een huis in de slaperige buitenwijk Silent Springs. Willy, de 12-jarige zoon van Rock Zilla, denkt dat al zijn dromen zijn uitgekomen. Maar hij komt er al snel achter dat als hotelkamers en tourbussen het enige huis zijn dat je ooit hebt gekend, het leven in een kleine stad als zoon van een beroemde beroemdheid voor heel wat onverwachte uitdagingen kan zorgen. Geholpen door komotodraak Mosh en beste vrienden Alissa en Quincy, doet Willy zijn best om een ​​'normaal' leven te leiden in de burbs. Mijn vader de Rockstar
Thema-teksten openen Het is zo moeilijk om je gewoon normaal te voelen
Als iedereen volledig paranormaal is en
Alles is totaal gestoord
En jij bent de enige die gezond is
Soms wordt het
Zo ondraaglijk
Maar meestal voel ik
Un
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Dad the Rock Star.